2777
2789

اومده همش میگه دروغ نگو دروغ نگو یکی نیست بهش بگه تو که اونجا حضور نداشتی که اون دو نفر وارد خونمون شدن حتی فیلمش هم هست شکایت هم کردم از اون دو نفر و ثابت هم شده 

اما این کاربر باز میگه دروغ نگو اولین بارشم نیست خیلی مشکوک 

مجازی هم بهم رحم نمیکنید🤦🏻‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

کاراگاه گجد 😐😐

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقد صفت یتیم استفادع نکن 😕ترحم پذیره بعدم شما گمونم به سنی باشی که خودت سرپرست حساب سی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

عزیزم من اصلا نیازی نیست خودتو به بقیه ثابت کنی

یه چیزی رو میگی یه عده باور میکنن یه عده نمیکنن

حالا چه اصراریه ثابت کنی دروغ نمیگی؟

مگه اون آدم فک کنه شما دروغ میگی تاثیری رو زندگیت داره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !