2777
2789
عنوان

برای عفونت دندون چی خوبه ؟

71 بازدید | 6 پست

سلام. دندونم عفونت کرده یکماه دارم آموکسی سیلین و متراندازول میخورم دکتر گفته بخور تا عفونتش از بین بره بعد بیا درست کن دندون را... ولی بعد یکماه هنوز عفونت داره . چیکار کنم؟

میخک اگه داری بزار تو اب تا نرم بشه بعد بزار روی دندونت عفونتش میکشه تا وقتی عفونت دندونت کاملا خوب نشده لطفا دندونپزشکی اصلا نرو

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته بذار روش اولش ممکنه دردش زیاد بشه ولی اگر آبسه کرده یواش یواش سر باز می کنه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

دود عنبر نسا

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منم شرایط تو رو داشتم انقدر آنتی بیوتیک خوردم که دل درد و کلیه درد گرفتم ولی عفونتش نمی رفت تا یه نفر گفت دود عنبر نسا بده دود کن دود رو با دهن نفس بکش خلاصه در کمال ناباوری خوب شد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مشکل از داروهاست.

دارن داروهای آشغال میارن. اینو هم خودم تجربه کردم و هم خود دکتر بهم گفت. پنی سیلین الان با ۳ سال پیش زمین تا آسمون فرق داره.

من دندونم چرک داشت اموکسی کلاو و مترونیدازول دکتر برام نوشت + یه آمپول که نمیدونم اسمش چی بود... بعد که داروهام تموم شد دوباره رفتم برام همون ها رو نوشت تا بهتر شدم. این آموکسی سیلین ها دیگه اون قبلی ها نیستن ...

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit