2777
2789

فقط رنگ سفید ونیر بزن اگه قصدشو داری به حرف هیچکسم گوش نده من سفید ترین رنگو زدم الان اونقدر سفید نیست انگار زرد شده بعد از سه سال

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
فقط رنگ سفید ونیر بزن اگه قصدشو داری به حرف هیچکسم گوش نده من سفید ترین رنگو زدم الان اونقدر سفید نی ...

من لمینت کردم رنگ بلیچ ۲حیف شد همش میگم کاش ۱زده بودم☹️

عالی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم ... این اشتباهو خیلیا میکنن ولی عب نداره سعی کن مسواک زدنو اصلا یادت نره و پالیش کنی وقتی حس کردی رنگش تغییر کرده

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اخه لمینت نمیشه تغییر داد‌☹️

اره نمیشه ... خوشکله بابا به هرحال چه فرقی داره یک یا دو

مبارکت باشه مال من اصلا مشخص نیس

سلام ببخشید من یه سوال دارم الان ۶ روزه تراش داده دندونهامو بعضیاشون به سرما حساس شدن دندونهای دیگه م که تراش نخوردن اون عقبیها هم گاهی درد میگیرن احساس التهاب تو ریشه همه دندونهام دارم😭😭😭 خیلی ناراحتم. باسرچ به تاپیکهای شما رسیدم. این دردها طبیعین؟ از بین میره یانه؟ اخه بقیه دندونهام چرا درد گرفتن😭😭🫡

سلام ببخشید من یه سوال دارم الان ۶ روزه تراش داده دندونهامو بعضیاشون به سرما حساس شدن دندونهای دیگه ...

اره عزیزم طبیعیه بعد از گذاشتن لکینت ها مشکلتون حل میشه

عالی

من از لمینت هام خیلی راضیم باهاشون واقعا حس اعتماد به نفس بالایی گرفتم و‌ چون خیلی خوش فرم شده دندونام همه دوستام ازم اسم دندونپزشکم رو می پرسن چون واقعا دندونام خیلی به هم ریخته و بد رنگ بودش فکر نمی کردم انقد خوب بشه پیش دکتر لیلا صدقی لمینت کردم