2777
2789
عنوان

همگی بیاین

131 بازدید | 21 پست

سلام

من دختر داییم دو ماهی میشه به دنیا اومده و تو بیمارستان گفته بودن که قیافش شبیه بچه های سندروم داون هست

و آزمایش دادن و دیدن که جواب آزمایش مثبته 

داییم یه فرد فوق العاده مهربونی هست که خدا واقعا بهش صبر زیادی داده

داییم که آزمایش گرفته بود به زنش گفته که جواب آزمایشایی که دوران حاملگی میرفتی رو بده برم از آزمایشگاه شکایت کنم

و زنداییم گفته که من خبر داشتم و آزمایشگاه تو سه تا آزمایشی که گفته بود باید تکرار شه بهم گفته بود که مشکوک به سندروم داونه و از آزمایشگاه گفته بودند که باید بار چهارم هم آزمایش بدی که نداده بود

خب؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این فضیه ها داییم اصلا خبر نداشت و فکر میکرد که بچه سالمه

و الان فهمیده اول میخواست زنشو طلاق بده ولی الان میگه اینو طلاق بدم با  یکی دیگه ازدواج کنم مثله این میشه

البته زنداییم پنهون کاریای زیادی داشته

دوران مجردیش ماشین داشته و بعد ازدواج به داییم گفته که بدید ماهی یک میلیون بدی تا اون ماشینو از داداشم بگیرم به عنوان اجاره

بنظرتون داییم بهتره چیکار کنه

از این فضیه ها داییم اصلا خبر نداشت و فکر میکرد که بچه سالمه و الان فهمیده اول میخواست زنشو طلاق بد ...

هیچ مادری نمیخاد بچش مریض باشه .....

یا ب دنیا بیارع...

بنظرم درسته کوتاهی کرده زنداییت 

ولی نامردیه ک تو ین وضعیت زنداییتو تنها بزاره

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
هیچ مادری نمیخاد بچش مریض باشه ..... یا ب دنیا بیارع... بنظرم درسته کوتاهی کرده زنداییت  ولی ...

اخه باید اطلاع میداد به دایبم

چون این تصمیمی نیست که بشه تنهاگرفت

داییم میگه اگه طلاق بگیرم حضانت بچرم میگیرم مهریشو میدم

اخه باید اطلاع میداد به دایبم چون این تصمیمی نیست که بشه تنهاگرفت داییم میگه اگه طلاق بگیرم حضانت ...

اره بی گناه‌نیس زنداییت...

از کجا معلوم مثل این بشه؟

اره شما جاش بودی اعتمادی برات میموند؟

زنداییم شاغله پارسال تا عید میگفت بهم حقوق نمیدن درحالیکه اگه ندن هیچوقت کار نمیکنه

اره شما جاش بودی اعتمادی برات میموند؟ زنداییم شاغله پارسال تا عید میگفت بهم حقوق نمیدن درحالیکه اگه ...

شاید اخلاق داییت طوری بوده که جرات نداره حرفی بزنه در کل داییت اگه میفهمید چیکار میخواست بکنه اول اخر این بچه بدنیا میومد شاید ترسیده داییت بخواد بچه رو سقط کنه چنتا بچه دارن واگه ناراحت نمیشید شما و مادرتون و خالهاومادر بزرگتون دخالت نکنید سختی بچه بیمار خیلی زیاده طلاق صدچندانش میکنهو