2821
2789
عنوان

جنین کم تحرک😭

7615 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 

شمام بچه هاتون کم تحرک بودن؟ 

ازمن حس میکنم خیلی کم. تحرکه 

مثلا ی روز خوب حرکت داره 

دو سه روز تنبلی میکنه 

ناراحتم یادمه زن داداشم حامله بود یجوری بچه تکون میخورد ک شکمش قلمبه میومد بالا 

حالا ازمن ی. ذره تکون میخوره تا شوهرم دستشو میزاره رو شکمم ک تکونشو بفهمه سریع آروم میشه😑

انگاری میخنده بهمون اونجا 😐😑

مجرد بودم مادرم  یوقتایی میگفت بیا کمکم من تنبلی میکردم میگفت دو روز دیگه خدا بهت بچه میده تنبلی میکنه مثل خودت 

الان فکرکنم رسیدم ب حرف مادرم😐

امکانش هست بخاطر قدامی بودن جفت باشه؟ 

چون حرکتش فقط تو پهلوهامم حس میشه روی شکمم هیچوقت نشده

توی پهلو و بین ناف و رحمم 

سکسکه هم میکنه از سمت پهلو چپمه😑

چرا تنبله😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم زیاد تکون نمیخورد الانم آروم و ساکته بهتره

البته اینکه جفت قدامیه هم بی تاثیر نیست واسه منم قدامی بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم جفتم قدامی بود آرزو موندبه دلم ی فیلم از شکمم بگیرم تو فیلم تکون ش معلوم باشه بیشتر اوقات باید خیلی دقت میکردم ک بفهمم تکوناش رو 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ایشالله نشکنه این هست که بچت آروم خواهد بود..منم حرکات دخترم کم و  خیلی ملایم بود....

وای بچه دخترخاله من خیلی زیاد تکون میخوره 😐😑 یهویی پاهاشو میزاره فشار میده ک مامانش جیغش در میاد

.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز