2789

اگه تی شکل جدید دوشاخ قدیمه بله من طبیعی ناخواسته دوبار باردارشدم دوشاخمم کامل بود من به جات بودم اصلا دکتر نمیرفتم فقط تغذیه سالم وبهداشت فردی نزدیکیم به اندازه ومعمولی وقتی استرس داری یا تعداد دفعات رابطه زیاد میشه یا از دارو های هورمونی استفاده میشه کیفیت اسپرم وتخمک به خصوص اسپرم پایین میاد

اگه تی شکل جدید دوشاخ قدیمه بله من طبیعی ناخواسته دوبار باردارشدم دوشاخمم کامل بود من به جات بودم اص ...

نه موضوع جدیدی نیست اینم مادرزادی مثل دوشاخ و بقیه انواع رحم ولی فکر کنم نسبت به بقیه نادر تره بهم گفتن باید تهش عمل بشی تا رحم یکم جا باز کنه جای برای لانه گزینی نی میگن اندازه یه لوله کوچیک🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تی شکل جدید دوشاخ قدیمه بله من طبیعی ناخواسته دوبار باردارشدم دوشاخمم کامل بود من به جات بودم اص ...

تازه اگر با عمل هم میگن اگررر درست بشه پنجاه پنجاه عملش

نه موضوع جدیدی نیست اینم مادرزادی مثل دوشاخ و بقیه انواع رحم ولی فکر کنم نسبت به بقیه نادر تره بهم گ ...

اینو نمیدونم دکتر به من گفت اگه بچه بیشتر از ۳کیلو بشه خفه میشه از روز اولم درد داشتم ۹ماه تمام پسرم دقیق ۳کیلو بود دومی درد نداشتم انگار جا باز شده بود ۳و ۱۵۰  چند تا دکتر برو اگه همه تشخیصشون عمل بود عمل کن 

اینو نمیدونم دکتر به من گفت اگه بچه بیشتر از ۳کیلو بشه خفه میشه از روز اولم درد داشتم ۹ماه تمام پسرم ...

خدا براتون حفظشون کنه.اول خودم تلاش میکنم ببینم خدا چی میخواد برام ایشالله بهم بچه اعطا کنه 🥺🤲

سلام .شما با رحم تی شکل باردار شدین

سلام رحم شما هم تی هست؟ بسلامتی زایمان کردین؟

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.