اگه تی شکل جدید دوشاخ قدیمه بله من طبیعی ناخواسته دوبار باردارشدم دوشاخمم کامل بود من به جات بودم اصلا دکتر نمیرفتم فقط تغذیه سالم وبهداشت فردی نزدیکیم به اندازه ومعمولی وقتی استرس داری یا تعداد دفعات رابطه زیاد میشه یا از دارو های هورمونی استفاده میشه کیفیت اسپرم وتخمک به خصوص اسپرم پایین میاد
اگه تی شکل جدید دوشاخ قدیمه بله من طبیعی ناخواسته دوبار باردارشدم دوشاخمم کامل بود من به جات بودم اص ...
نه موضوع جدیدی نیست اینم مادرزادی مثل دوشاخ و بقیه انواع رحم ولی فکر کنم نسبت به بقیه نادر تره بهم گفتن باید تهش عمل بشی تا رحم یکم جا باز کنه جای برای لانه گزینی نی میگن اندازه یه لوله کوچیک🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه موضوع جدیدی نیست اینم مادرزادی مثل دوشاخ و بقیه انواع رحم ولی فکر کنم نسبت به بقیه نادر تره بهم گ ...
اینو نمیدونم دکتر به من گفت اگه بچه بیشتر از ۳کیلو بشه خفه میشه از روز اولم درد داشتم ۹ماه تمام پسرم دقیق ۳کیلو بود دومی درد نداشتم انگار جا باز شده بود ۳و ۱۵۰ چند تا دکتر برو اگه همه تشخیصشون عمل بود عمل کن