2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم میره کانون زبان ولی چونکه از کلاس هشتم شروع کرد رفت بزرگسالان.بیسیک وان اولین کتابش بود.الا ...

من بچم ۵ سالشه داره میره میترسم یاد نگیره درصورتی کع الان خیلی از کلمه ها رنگا رو بلده واسع دختر شما خوب بوده راضی هستید

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کلا شش تا هر کتابش مگه دو ترم نیست

ببین مثلا من دخترم بیسیک ۱ و ۲ و۳ داشت.هر کدوم ازاینا ۳ ماه طول کشید مرحله بیسک تموم‌شد المنتری ۱ و۲ و۳ که باز هر کدوم ۳ ماه طول کشیدیعنی‌ المنتری ۱ سه ماه یا همکم‌یه ترم وقت برد

من بچم ۵ سالشه داره میره میترسم یاد نگیره درصورتی کع الان خیلی از کلمه ها رنگا رو بلده واسع دختر شما ...

اره دختر من که داره انلاین میره کلاس زبان .انقد علاقه داره که اگه الان صحبت کنه انگار دختر خارجی داره به زبان مادریش حرف میزنه.الان کلاس دهم و ترم ۸ زبان

اره دختر من که داره انلاین میره کلاس زبان .انقد علاقه داره که اگه الان صحبت کنه انگار دختر خارجی دار ...

دختر من کلاساش حضوریه نمیدونم از چند سالگی کلاس خصوصی بفرستم الان فرستادم که پیش زمینه‌ای داشته باشه بعدش گفتن بزار خوندن نوشتن یاد بگیره 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دختر من کلاساش حضوریه نمیدونم از چند سالگی کلاس خصوصی بفرستم الان فرستادم که پیش زمینه‌ای داشته باشه ...

ما تو روستا بودیم رفت امد برامون مشکل بود دیگه کرونا که اومد شد یه موقعیت خوب که  دخترم انلاین بره کلاس زبان..من اگه بخوام  نظر بدم اینه که بزار برسه به اخرا هفتم  که درحد خوندن ونوشتن بلد باشه بعد بره برای زبان.

من دخترم داره میره همین سوال رو دارم tin y talk  بعدش از کی شروع میکنن به نوشتن؟

عزیزم تاینی ها بیشتر زبان رو با بازی یاد میگیرن و نوشتن ندارن. چون سنشون کمه توی این مرحله یجور حالت تشویق کردن داره واسشون که زده نشن