2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردار ندارم ولی دوتا خواهر دارم یکی از یکی پست ترو اشغال تر

هعی🙂

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

خواهر داری؟🥺

آره ولی انگار ندارم🙃

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

مجردن؟؟ مگ چیکار کردن

هردوشون طلاق گرفتن هرروز یه گند کاری ابرو نذاشتن واسمون هرچی عه دهنشون درمیاد ب مامان بابا میگن بعضی وقتا مامانم از دستشون مث بچه ها گریع میکنه

از وقتی برگشتن یه روز خوب ندیدم😔

هردوشون طلاق گرفتن هرروز یه گند کاری ابرو نذاشتن واسمون هرچی عه دهنشون درمیاد ب مامان بابا میگن بعضی ...

وای چقد پرو.. مامان بابات باید مثه خانواده من بودن خاهرام جرئت ندارن اسم طلاق بیارن مامانم بیچارشون میکنه.. شما زیادی روشون دادین .. خودتم زودتر شوهر کن یا برو سرکار نمیدونم 

پس همدردیم😢

اهوم😢من ک دیگ عادت کردم دنیاست دیگ 

هرکسی فکر منفعت خودشه 

میتونم بپرسم چی شده؟

بخداروزی هزار بار اروز میکنم مرگشونو ببینم بابام تو این مدت ۱۰ سال پیر تر شده مامانم از غم و غصه داره میترکه 

هرگندکاری بگی میکنن ابروواسشون مهم نیست نمیتونیم یه چیزی بگیم هر چی عه دهنشون درمیاد بهمون میگن