2777
2789
عنوان

چشم زخم پسرم

319 بازدید | 13 پست

بچه ها پسرم نزدیگ یک ماهه فقط مریضه خوب نمیشه دکتر بردیم چکاب گفتن سالمه ولی فقط میگ اینجام درد میکنه فلان جام . تب داره 

بی حال و کوله

میتونه از چشم زخم باشه ؟ یادم یکی از آشناها عکس پسرمو دید گقت ماشالله چ خوشگله و بزرگ شده شبش از تخت افتاد لبش پاره شد . بعد چن روز شکم درد و این مریضی شروع شد یعنی میتونه؟؟؟؟؟؟ 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی نداره عکسش رو به هرکس دیگه نشون میدادی مجبوری میگفت ماشالا چه خوشگله، توقع نداری که عکس نشو ...

یا بگن وای چه بچه ی زشتی معلومه میگن خوشگله😁

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
مهدکودک میره؟

نه ۴ سالشه

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
نه ربطی نداره عکسش رو به هرکس دیگه نشون میدادی مجبوری میگفت ماشالا چه خوشگله، توقع نداری که عکس نشو ...

منظورم چشم زخمه . چشم زخم ک دست خود آدما نیس میگم احتمال داره چشم خورده باشه 

اره کسی رو دور و ورت نداری بلد باشه تخم مرغ بشکنه به سرش؟؟ آیت الکرسی و چهار قل بنویس شبا بزار بالا ...

نه والا هیچکس بلد نیست تخم مرغ بشکنه.  یعنی بنویسم بزارم زیر بالشش

بله

شما تجربه دارید دوست عزیزم؟

منظورم چشم زخمه . چشم زخم ک دست خود آدما نیس میگم احتمال داره چشم خورده باشه 

نه ببین امسال سال مریضی بود همه بچه ها دائم مریض بودن

بچه های من از اول مهر تا الان کلا مریض بودن هرکی هم دیدم گفت که بچه هاش مریضن

خدایا مرسی        

نه والا هیچکس بلد نیست تخم مرغ بشکنه.  یعنی بنویسم بزارم زیر بالشش

اره شبا که میخواد بخوابه چون آیه قرآنه نزار زیر بالشت بزار بالا سرش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️