2777
2789
عنوان

کار خوبی کردم ؟🥲

191 بازدید | 5 پست

یه دوستی دارم براش هر مجبتی کردم خب هر محبتی آخرشم تو خونم جا دادم بهش چون از خونه بیرونش کرده بود نا مادریش .فرار کرد اصفهان پیش عموش ‌.سه ماهه تقریبا منم دوبار تو اون مدت بهش زنگ زدم .ولی اون اصلا یک بارم بهم زنگ نزد خالم رو بپرسه و یا زنگ بزنه یه تشکر خوب کنه زبانی منظورمه . نه اینکه کل دیگه ایی کنه انتظار ی ندارم . اینم بگم به شدت ازش انرژی فوق العاده بدی میگیرم . دیدم پیام داده که اومدم شهرمون خیلی تعجب کردم گفت بیا ببینمت ولی من دو باره که بهانه میارم . واقعا دلم نمیخاد ببینمش قشنگ انرژی شو بهم میده . به نظرتون چیکار کنم ؟نرم ببینمش ؟؟؟بهانه آوردم .

یک هفته بعد باز بهم پیام داده مهسا باهات کار خیلی واجبی دارم 😐 بیا ببینمت . منم کلا میوتش کردم تو اینستا که استوری هاشو نبینم و کلا استوری هامم ازش مخفی کردم . و اینکه محدود کردم که اگه پیام دادمن اگه دیدم متوجه نشه خوندم . به نظرتون کار خوبی کردم ؟؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 

خوشحالم که جلوش رو گرفتی

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد

باهاش قطع رابطه کن اگر فاز منفی بهت تلقین می‌کنه و اینکه سعی کن از آدمی که یه کوه مشکل رو دوششه انتظار تشکر نداشته باشی چون اینا همشون اونقدر زیاده که آدمای خوب اطرفشون رو یادشون می‌ره فقط وقتی به مشکل یا کمکی بر میخورن میان سراغت