2777
2789
عنوان

شوهرم سرده حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 137 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم روخودت کارکن حساس بودنت و بزار کنار باشوهرت رفیق شو انتظاراتتو یکم محدود کن سعی کن واسه خودت خان ...

نمیتونم باهاش رفیق باشم اصلا  اونقد چیزی نگفتم میخوام حرف دلمو بگم گریم میگیره اصلا نمیتون حرفمو بگم

خب یک تومن باهمه چی؟یعنی دیگه لباس و دکتر و دارو و اینا هیچی نمیده؟؟ یااون یک تومن پول توجیبیته؟

هیچی نمیده لباس همیشه از پس انداز خودم میخریدم که سالها کار کرده بودم الان دو ساله کار نمیکنم

خسیس نیست شوهرت با محبت و سیاست هر چند وقت یکبار ببرش برات طلا بخره که پس انداز آیندت بشه

پس انداز دارم مثلا خونه به نام من هس ولی مثلا میگم پول بده دندونمو درس کنم نمیده

خسیس نیست شما توقعتون بالاس در مقابل شما چیکار می کنین حتی می گی کاری که دیگران می کنن هم دوس نداری ...

من خودم شاغل بودم و همه چی برا خودم میخریدم بهترین تفریح ها الان دو ساله کار نمیکنم هر چی برا خودم خریدم با پس انداز خودم بوده 

منظورت از اینکه شما چیکار میکنید چیه منم به بچمون و خونه میرسم

من خودم شاغل بودم و همه چی برا خودم میخریدم بهترین تفریح ها الان دو ساله کار نمیکنم هر چی برا خودم خ ...

گفتین برا بهتر شدن زندگیم کاری نمی کنم منظورم اون بود کار خوبی می کنی کار نمی کنی به بچه ات برس