2777
2789
عنوان

من از اون ادمای همیشه دلتنگم💜🌌

174 بازدید | 21 پست

من حتی دلم برای ترک های روی دیوار  خونه قبلیمون تنگ میشه  حتی برای اخلاقای سمی دوستای قدیمیم    حتی برای ادمایی که شاید طول آشناییمون به ۲۴ ساعت هم نکشیده باشه  حتی برای شما ها  شماها که مجازی هستید    برای ادم ها مکان ها و زمان   برای همه چی دلتنگ میشم 

صادقانه بخوام بگم واقعا خیلی اذیت میشم متنفرم از این حسم مخصوصا این که اکثر وقت ها  این حس یه طرفه است و فقط منم که دارم اذیت میشم  

کسی هست مثل من باشه  ؟ تو نستید خودتونو اصلاح کنید ؟

🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییی چی کار کنیم   ؟ من دیگه واقعا میترسم با کسی آشنا بشم به خاطر همین اخلاقم

من از ی طرف غرور دارم نشون نمیدم یجوریم ک انگار بود و نبود طرف ب کتفمه  و خود طرف هم همین فکرو میکنه ولی واقعیت اینجوری نیست
دلتنگ کوچیکترییینن چیزا میشم ک حتی عقل جن ب حضورشون نمیرسه 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)

مثلا بعضییا ک از سایت میرن قبلش تاپیک میزنن با اینکه من نه طرفو میشناسم نه حتی باهاش حرف زدم نه حتی ی کامنت تو ی تاپیکی ازش دیدم ولی دلتنگش میشم
اینقد بدبختم ینیی

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
من از ی طرف غرور دارم نشون نمیدم یجوریم ک انگار بود و نبود طرف ب کتفمه  و خود طرف هم همین فکرو ...

منم غرور دارم و بدترین ترکیب همینه که هم غرور داشته باشی هم دلتنگ باشی  میتونه نابودت  کنه

🥰

حدود چند سال پیش این مشکل رو داشتم 

با یه آهنگ نوستالژی هم این حس ها میومدن سراغم 

یاد یه خاطره 

یا دوستی که باهاش اون آهنگ رو تو ماشین گوش میکردیم 

یا هر چیزی شبیه این ! 

شدت اذیت فوق العاده زیاد 

اصلاح بله قابل اصلاح هستش

ولی یکم سخته !

چون نمیشه ازش قرار کرد 

هرچقدر قرار کنی بیشتر میاد دنبالت 

باید در کنار این احساس ها شروع به پرورش افکار کنی و ذهن و مغز رو هر روز پرورش بدی و داده های جدیدی بدی بهش 

که تماما بر پایه ی موج مثبت باشه ! 

روتین روزانه شاد باید بچینی 

حتی اگر شده باشه از قدرت تلقین باید استفاده کنی که شاد هستی ! 

وقتایی که اون حس های میان سراغت قرار نکن 

فقط تایم فکر کردن بهشون رو کوتاه کن و در گیر روتین شاد باش

روتین روزانه شاد هم می‌تونه (تایم نقاشی ، تایم موسیقی ، تایم رقص ، آرایش ، ادا بازی جلو آیینه ، یا اداسن قبیل موارد ) انجام بدی 

سخت هستش ولی وقتی ذهن و مغز رو درگیر این چیزا کنی 

تو ناخودآگاه مغزت ثبت میشن و یک نوع عادت میشه 

وقتی دائم یاد بگیری به چیزای خوب فکر کنی و حس خوبی بهت دست بده عادت می‌کنی 

باید این حس و حال خوب و شاد رو ملکه ی ذهنت کنی 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
منم غرور دارم و بدترین ترکیب همینه که هم غرور داشته باشی هم دلتنگ باشی  میتونه نابودت  کنه

خیلی اذیت میشم سرش
ولی نمیذارم کسی بفهمه ک بخواد سواستفاده ایی بکنه