2777
2789

من دارم ۷ سالش ...دردسر ش فقط نمی تونی بری مسافرت ‌.بیرون هم نمیشه ببریش چون فرار میکنه مثل سگ نیست .موهاش هم ریزش داره باید مرتب شونه کنی ..هواست باشه با ناخن هاش قالی و مبل رو نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من گربه نگهداریش خیلی سخت تر از سگ هست ..سگم داشتم اما گربه کلا عاشق ناز و نوازشه ..هر غذایی نمیخوره ..باید غذا به خصوصی بخوره ..شیطونه ..تربیت پذیریش کمتره ..لجباز تره و حساس تر ...اما از همه مهمتر گربه شددددددت نفرینش گیرا هست..به شدت...اگر واقعا میتونی هر دقیقه ناز و نوازشش کنی بهترین وسایل و غذا ها و خوراکی و براش بخری گربه بگیر

و بدی گربه اینه که هر چقدر نگهش داری و محبت کنی بهت وفادار نیست مثل سگ...فرقی واسش نمیکنه تو بهش غذا بدی یا بقیه ...همه براش یکسان هستن دقیقا برعکس سگ..اگر در خونه رو باز بذاری سگ می‌ره و دوباره برمیگرده پیش خودت اما گربه کلا می‌ره و یه صاحب دیگه هم پیدا می‌کنه و اگر نر باشه دیگه بدتر چون از یه سنی به بعد دوست داره بره پیش گربه ماده و بیرون ...

به نظر من گربه نگهداریش خیلی سخت تر از سگ هست ..سگم داشتم اما گربه کلا عاشق ناز و نوازشه ..هر غذایی ...

گربه معمولي داشتم قبلا 

خييييييلي خوب بود بيا برو رو كاملا ميدونست و انجام ميداد 

اسمش 

غذا نه مثل سگ نبود 

ولي خبييييييلي با محبت بود همش ميومد بغلم ميگفت نازم كن 

سرنوشت هیچ قومی تغییر نخواهد کرد مگر انکه خود ان قوم تغییر کنند.
من دارم ۷ سالش ...دردسر ش فقط نمی تونی بری مسافرت ‌.بیرون هم نمیشه ببریش چون فرار میکنه مثل سگ ...

مسافرت با خودم نميشه ببرم يني؟

چشمش هي اشك داره طبيعيه ؟

گربه های نژاد معروف مثل پرشین و هیمالین و اسکاتیش بخاطر خالص بودن ژناشون بیشتر دچار بیماری میشن 

ولی گربه های دی اس اچ و دی ال اچ هم باهوش ترن هم فهیم تر هم مهربون تر و از همه مهم تر تو اونو نمیخری به سرپرستی میگیری 

من یه دی اس اچ دارم خیلی خفنه

گربه های نژاد معروف مثل پرشین و هیمالین و اسکاتیش بخاطر خالص بودن ژناشون بیشتر دچار بیماری میشن  ...

من دي اس اچ داشتم دكتر اشتباها امپول زد و بچه تلف شد 

خيلي ماه بود و باهوش 

من اين يكي رم نخريدم واگذاريه 

حيوونارو نميخرم مگر اينكه جونسون تو خطر باشه و مجبور باشم بخرم