2821
2789
عنوان

طول سرویکس

17858 بازدید | 31 پست
خانوما تو هفته۱۸طول سرویکسم۳۴بوده خیلی نگرانم..حرکات نی نیم خیلی پایینه،این ربطی به سرویکسم داره؟؟یا طبیعیه؟دوهفته اس بیشتروقتها دراز کشیدم،بنظرتون تاثیری داشته؟طول سرویکس با استراحت بالا میره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طولش خوبه فقط استراحت کن دراز کش باش بهتره...من هفته۲۱ طول سرویکسم۲۷ بود استراحت مطلق کردم الانم پسرم یک سال و نیمشه و تو۴۰ هفته دنیا امد.البته فکر نکن به همین راحتی ها.۳ ماه تمام به پشتم خوابیدم یعنی مطلق مطلق مطلقا تکون نمیخوردم و هفته ای یه امپول پرولوتون۵۰۰ میزدم
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
مریم جان عددش کم نیست اصلا از 28 به پایین سرکلاژ میکنن بالای 30 هم خوبه و باز بالای 35 عالی شمام که 34 ای نگران چی هستی احتمالا بچه ت چرخیده چند هفته ای؟ معمولا حدودای 18 هفته بچه ها بریج میشن باز میچرخن دوباره
نه عزیز من طولش خوبه اگه فعالیتت زیاده کمش کن استراحت مطلق هم لازم نیست اینا هم چون تو حساسی میخوای بیشتر بشه وگرنه معمولیه طول سرویکست بچه تم مطمئن باش بریج شده که حرکتاش پایینه باز میچرخه خودش من دقیقا 17_22بچه م بریج شد
2823
2791
2779
2792