2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید اسی

@نی_نی_یار_پنج‍ 

کاربر

noyou_ رفتار درستی با کاربرا نداره 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

ببر دکتر بعد سودوکرم عالیه 

و باید تند تند پوشکشو عوض کنی نذاری پاش تو پوشک کثیف بمونه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چراطفلی ببرینش دکترمگه نی نی سایتیهادکترن

بردم ولی خوب نشد دوباره بردم میگه جیزیش نیست . مای بی بیشم عوض گردیم.خوب نشد.الان کلا نمیبندم به جیزی حساسیت نده

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم

عزیزم مارک پوشک رو تغییر بده و هربار که تعویض میکنی پوشکش رو پاهاش رو حتما با آب بشور 

یه مدت مثلا یک هفته الی ۱۰ روز هر شب پاهاشو بشور و با روغن مایع چرب کن دوباره صبحش پاهاشو با صابون یا شامپو بچه تمیز بشور که چربی نمونه  خوب خوب میشه و رفع میشه

پاماد زینک اکساید هم برا سوختگی پای نوزاد خیلی خوبه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
ببر دکتر بعد سودوکرم عالیه  و باید تند تند پوشکشو عوض کنی نذاری پاش تو پوشک کثیف بمونه

کلا پوشک نمیبندم چند مدل عوض کردم خوب نشد.دکتر گفت کهنه بنداز زیرش پاهاش باز باشه

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
کلا پوشک نمیبندم چند مدل عوض کردم خوب نشد.دکتر گفت کهنه بنداز زیرش پاهاش باز باشه

پس الرژی داره با پوشک حدالعمکان پوشکش نکن گناه داره

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

بچه خواعر همینجوری بود بعد دکتر کهن بهش گفت وقتی دستشویی میکنه زود باید عوضش کنی هر بار با شامپو بچه بدنشو بشور سودوکرم بهش میزنه خوب شد 

مامانم یه مدت باز میذاشتش بهش روغن جامد میزد خوب خوب شد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر