اولش اینو بگم من نه مذهببیم نه ادای مذهبیا رو درمیارم برعکس تا بوده یه دختر بودم ک آزاد بودم هر کجا بخوام برم..هر چی بخوام بپوشم..اما این در سایه اعتماد پدر و مادرم بوده چون منو میشناختن ک میتونستن بهم اعتماد کنن مراقب خودمم و پامو کج نمیذارم..اماااا متاسفانه .اینجا من نگران خییلی از دخترا میشم... بلاخره مشت نمونه خرواره و از کامنتا میشه تشخیص داد طرف تو زندگی خودش طرز فکرش چطوریه......کافیه یه تاپیک باشه درمورد آقایون یا خود آقایون تاپیک بزنن ..میبینی شروع میکنن به هر هر کر کر خنده و شوخی و مسخره بازی😐😐
زشته واقعا خییییلی زشته...خجالت داره....من این دخترا رو ک میبینم این حجم سبک بازی درمیارن کلا هنگ میکنم....معلومه همچینم بدتون نمیاد از وجود مردا و فقط لب و دهنین...
پ.ن:ضمن عرض پوزش از کاربر های خانم متاهل و مجرد باشخصیتمون ک من هیجا ندیدم اونا رفتار زشت داشته باشن...رو صحبتم با جمع خاصی از کاربراست و نه همه....
کاش یکم رفتار درست رو یاد بگیریم....
خطاب به کسانی ک جبهه میگیرین مگه گناهه با مردا حرف زد...اگه بخوام نظر شخصیشمو بگم...ک چون تاپیک خودمه حقشو دارم...باید بگم حرف زدن و تبادل نظر محترمانه با چراغ سبز نشون دادن و هر هر کر کر خنده و مسخره بازی فرق داره اینو یه الاغم میفهمه😐😐
من دیگ برم ک بدجور این سایت اعصابمو به هم ریخت....کم کم دارم از نسل های آیندمون میترسم🥲
نظراتو باز میذارم...اگر حرفام ایرادی داشت یا تفکرم قبول نداشتید حتما کامنت بذارید برام...از انتقاد و چالش فراری نیستم...