2777
2789

اولش اینو بگم من نه مذهببیم نه ادای مذهبی‌ا رو درمیارم برعکس تا بوده یه دختر بودم ک آزاد بودم هر کجا بخوام برم..هر چی بخوام بپوشم..اما این در سایه اعتماد پدر و مادرم بوده چون منو میشناختن ک می‌تونستن بهم اعتماد کنن مراقب خودمم و پامو کج نمیذارم..اماااا متاسفانه .اینجا من نگران خییلی از دخترا میشم... بلاخره مشت نمونه خرواره و از کامنتا میشه تشخیص داد طرف تو زندگی خودش طرز فکرش چطوریه......کافیه یه تاپیک باشه درمورد آقایون یا خود  آقایون تاپیک بزنن ..میبینی شروع میکنن به هر هر کر کر خنده و شوخی و مسخره بازی😐😐 

زشته واقعا خییییلی زشته...خجالت داره....من این دخترا رو ک میبینم این حجم سبک بازی درمیارن کلا هنگ میکنم....معلومه همچینم بدتون نمیاد از وجود مردا و فقط لب و دهنین...

پ.ن:ضمن عرض پوزش از کاربر های خانم متاهل و مجرد  باشخصیتمون ک من هیجا ندیدم اونا رفتار زشت داشته باشن...رو صحبتم با جمع خاصی از کاربراست و نه همه....

کاش یکم رفتار درست رو یاد بگیریم....

خطاب به کسانی ک جبهه میگیرین مگه گناهه با مردا حرف زد...اگه بخوام نظر شخصیشمو بگم...ک چون تاپیک خودمه حقشو دارم...باید بگم حرف زدن و تبادل نظر محترمانه با چراغ سبز نشون دادن و هر هر کر کر خنده و مسخره بازی فرق داره اینو یه الاغم میفهمه😐😐

من دیگ برم ک بدجور این سایت اعصابمو به هم ریخت....کم کم دارم از نسل های آیندمون میترسم🥲

نظراتو باز میذارم...اگر حرفام ایرادی داشت یا تفکرم قبول نداشتید حتما کامنت بذارید برام...از انتقاد و چالش فراری نیستم...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخالف نظرتم چیزی ک محدودیته توذهنت واسه دیگران نیس

اما کلا چیزدرستی نبس اقایون توی این سایت باشن،متوجه نمیشم ی اقا ک شاغله و دغدغه داره چراباید بین مشکلات زنانه بچرخه؟کاش محدودیت داشت نمیتونستن عضو شن 

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍

منکه مخالف حضورشون هستم  ولی به احترام کسایی که مخالف نیستن چیزی نمیگم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

حرف حساب

موافقم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چند روز قبل یه آقا اومد تو تاپیکام نظر داد بهش گفتم‌گم شو از تاپیک بیرون همه اومدن بهم حمله کردن که اون چی گفته بهت خب منم از جنبه مردا اطلاع دارم چه لزومی داده مرد غریبه بیاد تو تاپیکم نظر بده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

من اینجا کسانی رو دیدم از شدت ادعای مذهب و حیا شاخص بودن ولی توی خصوصی با کاربر اقا حرف میزدن

کاربرای نوجوان دیدم که اینجا تنها تجربه شون از جامعه مختلط هست

و کاربرایی که برای تاپیک های مختلف گزارش میزدن با ادعای ترویج گناه ولی خودشون برای کاربرای مرد تاپیک میزنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم