2777
2789
عنوان

بچه ها😐😳ناموصن بیاین🔞

1499 بازدید | 66 پست

دیروز تایم تخمک گزاریم بود عین پریودی زیرشکمم درد میکرد برای اولین بار اینجوری شده بعد امروزم خیلیییییی داخل کمرم درد میگیره بعد دیروزم بوی ابگوشت همه میگفتم خوش بوهه من حالم بد شده بود

میدونم علائم بارداری انقد زود نشون نمیده ولی من نامزدم و الان دارم عین سگ میترسم😭

الان ینی باردارم؟؟ چ غلطی کنممممم کی میتونم بیبی چک بزنم؟؟ بعد اخه دو هفته پیش رابطه داشتم ولی چیزی داخلم نرفته😂من حس لعنتیم قویه حس میکنم باردارم از یه جایی رفته توروخدا تجربه دارید بگید به مامانم میترسم بگم🤦🏼‍♀️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
چن سالته!؟

۲۱

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو رو با حس لعنتیت تنها میزارم😐

کمک😐🥲

دوتا پروژسترون بگيربزن 

جيگربخور 

اورژانسي هم بخوري خاهرشوهرمن خورد سريع كنده شد البته فكركنم خارج رحمي هم بود 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
یعنی حست همیشه راست بوده به قولی میشه گفت حس ششم داری؟

نمیدونم نسبت به یسری اتفاقا درسته احتمال میدم 

اگه دختري ك هيچي اگه زني گفتم اينارو

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

خب وقتی میگی چیزی داخل نرفته چطوری حامله بشی ؟؟؟

گرده افشانی کردین؟؟؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.