2777
2789
عنوان

خدایا😭دوباره نههههههه😭😭

297 بازدید | 8 پست

یک ماه پیش اینقد شدید سرماخوردم ک میخواستم بمیرم فقط.

حاملم هستم😭😭😭به بدبختی خوب شدم الان دوباره شوهرم ویروس جدید گرفته خدایا من میمیرم😭😭😭😭

بچه ها دعا کنید من نگیرم امشب میرم خونه بابام😭😭😭

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خدا کنه نگیری

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
خدا کنه نگیری

اره بخدا نمیدونی چی کشیدم با هر سرفه میخواستم بمیرم طفلک بچم وزن نگرفت هیچی نتونستم بخورم خودمم لاغرشدم!

وای خدایا من طاقت ندارم دوباره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم 😢 انشاالله که نمیگیری

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مکمل اینا نمیخوری  من دوران کرونا حامله بودم این مکملا نمیزارن اصلا مریض بشی

چرا میخورم ولی چون داروی سرکوب سیستم ایمنی مصرف میکنم خیلی زود میگیرم

اخی عزیزم 😢 انشاالله که نمیگیری

توروخدا دعا کن برام من این ماه اخری هیچی سرم نیاد همین الانشم حس میکنم سرم درد میکنه چشمام میسوزه😭😭😭

سلام سلوی جون، حالت چطوره؟ گل دخترت خوبه؟

سلام لیلا عزیزم ما خوبیم تو چطوری؟پسرات خوبن؟

بهتر شدی؟

این روزا دیگه دکتر نرفتی؟

راستی لیلا این مدت شده یادت بره آنوکسا بزنی؟

من امروز یااادم رفت...یکبار ک طوری نیست.هست؟؟