2777
2789
عنوان

چجوری داد نزنم

262 بازدید | 30 پست

بحث که میشه خیلی تحمل میکنم هیچی نگم ولی وقتی زیاد اعصابم خورد میشه داد میزنم🥲

مثلا امروز صبح داداش خیر ندیده ام اومده در کشویی که من کنارش خوابیدم باز کرده دوباره بالاسرم در حمومه اونم اومده باز کرده با صدا بلند بسته دوباره حواسش نبوده پاشو گذاشته رو پام شروع کرده با مامانم پچ پچ کنه منم اعصابم خورد شد دوتا داد زدم حالا مامانم میگه چرا داد میزنی میگم خب مغز منو درد آورد چقدر مثل مته رو مخ 

اینم بگم داداشم خیلی خودخواهه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چن سالته

۲۱ سالمه البته من واسه کنکور دچار افسردگی شدم دارم میرم دکتر که اونم همیشه میزنم تو سرم که آره تو میری دکتر و فلان البته خودش دیوانه است 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اینو حق داشتی

بابا بخدا سرم درد گرفت از کارش من کار داشته باشم صدام در نمیاد

گناه داره 😂عب نداره

عوضی خونمو تو شیشه کرده انقد تو مخ منه زن نمیگیره راحت شم

سخت میگیری

ببین فکر کن خوابی اینجوری هم از خواب بیدار شی سردرد میگیری بعد یکی بالا سرت درو ببنده کشو رو باز و بسته کنه حرف بزنه واقعا من سخت گیرم ؟