2777
2789
عنوان

کمک😰😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم شیاف به گوشت خورده ؟ 

ببین راه حل نمیدی تیکه ننداز 

من آلان ازحرص دارم می‌ترکم حرصه شوهر و خواهر و مادرشو سرت خالی میکنم اونوقت بد میشه لطفاً خواهرانه ازت خواهش میکنم تیکه ننداز 

❤️‍🩹

عزیزم درکت میکنم منم دخترم کوچولو که بود همش یبوست داشت شکمش چهار چهار زور یا حتا تا هفت روز کار نکرده بود یه بار براش با صابون شیاف درست کردم گذاشتم سه ماهش بود بچم الاهی بمیرم چند دقیقه بعد شکمش کار کرد اما با شیرم قهر کرد شیرم رو نمی‌خورد آنقدر گریه کردم که نگو

بعد اون خدا خیرش بده یکی از آشنایان گفت خاک شیر بده بهش یه قاشق خاک شیرو تو آب با دمای معمولی می‌ریختم یه حبه قند مینداختم آب شه بعد با یه قاشق کوچولو یواش یواش میدادم دهنش تا چند ماه کار من این بود تا خودش برطرف شد

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
ببین راه حل نمیدی تیکه ننداز  من آلان ازحرص دارم می‌ترکم حرصه شوهر و خواهر و مادرشو سرت خالی م ...

تیکه  نمیندازم چون خودم بدبختیش رو کشیدم عصبانی میشم 

پسر منم یبوست داشت مادر شوهرم چشم منو دور میدید از این کارها زیاد می‌کرد عواقبش وحشتناکه وقتی میبینم مادر ها انقدر همه چی رو‌ راحت میگیرن حرصم میگیره مادر شوهر من میخواست برای بچه یه تیکه صابون شیاف کنه 

اولین نفری که داره از خونه میره بیرون بهش بگو شیاف گلیسرین کودک برات بگیره بهیچ عنوان چیز دیگه ای استفاده نکن 

کلا عادت داره میخام پوشکشو عوض کنم نمیزاره جیغ و داد می‌کنه باباشم مثل فضولا میادببینه چراگریه می‌کن ...

یه اسباب بازی خاص فقط بذار برای وقت پوشک عوض کردن یه چیزی که صدا یا نور داشته باشه وقتی میخوای عوضش کنی بده دستش سرگرم بشه براش شعر بخون قلقلکش بده روی شکمش پوف کن صدا بده بخنده من لپ هامو باد میکردم با دست میزد رو‌لپم صدا میداد پسرم غش غش میخندید منم کارمو میکردم