mrs_anahiiid مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 23 پست یعنی مثبته؟زیر یه دقیقه انداخت حاله...۳ روز مونده ب موعدم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1401/11/22 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 یکساله همه دکترا جواب کردن منتطرم خدا یه دری روم باز کنه مرکز درمان ناباروری رفتین؟منم ماه اولیه ک رفتم و خداروشکر بیبی چکم مثبت شدالبته مشکل خاصی نداشتم اما خب تنبلی خفیف داشتم ک برای تعیین جنسیت رفتم اونجا و فهمیدم تنبلی خفیف دارم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 مبارک عزیزم،تاریخ اخرین پریودیت کی بوده؟؟ مرسی گلم۲۵ اذر بودم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 دی یا آذر ببخشید دی لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
dooniajoon عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 227 عزیزم حتما آزمایش بده سه روز به موعد نیستی از ۲۵تاالان میشه ۲۸سیکلت درسته مبارک باشه
77lia8 عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 612 مرکز درمان ناباروری رفتین؟ منم ماه اولیه ک رفتم و خداروشکر بیبی چکم مثبت شد البته مشکل خاصی نداشتم ... خدا نی نی تو نگه داره من مشکلم بدتره ولی اینقد امید دارم که بی بی چک خریدم 🤣🤣
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عزیزم حتما آزمایش بده سه روز به موعد نیستی از ۲۵تاالان میشه ۲۸سیکلت درسته مبارک باشه خب س روز مونده ب موعدم دیگه..من سیکلم تقریبا ۳۰ تا ۳۱ روزه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 خدا نی نی تو نگه داره من مشکلم بدتره ولی اینقد امید دارم که بی بی چک خریدم 🤣🤣 مشکلتون چیه؟اگر ناراحت نمیشنی لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان