2789

سلام خدا کمکتکنهتا جاییکه من میدونم فقط باید صبر کنی..من با خواهرشوهرم رفته بودیم سفر تو سفر مجبور شد عمل کنه اورژانسی..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
سلام خدا کمکتکنهتا جاییکه من میدونم فقط باید صبر کنی..من با خواهرشوهرم رفته بودیم سفر تو سفر مجبور ش ...

منم خیلی یهویی شد شب قبلش مهمونی بودم از صب ک از دردش بیدار شدم تا ساعت یازده ک جواب سونو اومد گفتن فقط سریع باید عمل کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غذای چرب نخور جسم سنگین برندار فعالیت ناگهانی و سنگین نداشته باش سعی کن تو خونه اروم اروم و خیلی با ...

مرسی عزیزم ولی کلا ب جز چایی عسل هیچی نمیتونم بخورم خیلیی حالت تهوع دارم 😔

منم عمل کردم ، بچه بودم حدود یازده ساله0انشالله زودتر خوب بشی ، استراحت کن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مرسی عزیزم ولی کلا ب جز چایی عسل هیچی نمیتونم بخورم خیلیی حالت تهوع دارم 😔

باید خودت رو تقویت کنی که سریع سر پا بشی نباید اجازه بدی بدنت ضعیف شه چای داغ و عسل رو هم جدا جدا بخور با هم حلشون نکن چون عسل تو حرارت خاصیتش رو از دست میده

اخه درد داره مثلا تو روز چقد راه برم؟امروز نیم ساعت راه رفتم 

منم درد داشتم 

مامانم میگف را برو وگرن بعداً بیشتر درد میکشی 

زیاد ب حرفش نکردم بعد خیلی اذیت شدم 

همیطو آروم و معمولی ۵_۶ دیقه را برو باز استراحت کن

هر ساعت انجام بده 

متوالی نکن ک اذیت شی

قند عسل من

مسکن نمیتونی بخوری؟یا شیاف دیکلوفناک نمیتونی استفاده کنی؟آب روی آتیشه..من بعد سزارین استفاده میکردم.ولی نمیدونم توی عمل اپاندیسم میشه استفاده کرد یانه.از دکترتون بپرسید میتونین استفاده‌کنین شیاف

باید خودت رو تقویت کنی که سریع سر پا بشی نباید اجازه بدی بدنت ضعیف شه چای داغ و عسل رو هم جدا جدا بخ ...

مرسی عزیزم باید از صب ب تهوعم توجه نکنم و غذا مقوی بخورم 

تقریبا چند روز دردش انقد زیاده؟😔😔

فکر کنم نهایتا یک هفته ، من بیست و یک سال پیش عمل کردم ..... چقدر زود گذشت ‌....

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞