2777
2789
عنوان

قد و هیکل

223 بازدید | 8 پست

بنظرتون هیکل تاثییر داره تو نشون دادن قد؟؟ من و دختر خالم قدمون یکیه جفتمون 160 ولی بنظرم اون خیلی کوچولو کنار  همیم یکسانیم ولی من حس میکنم خودم بلندتر بنظر میام چون هیکلم بهتره و پاهامم از بالاتنم بلندتره  و بعضی وقتها میگم وقتی یه قدیم یعنی منم مثل اون کوتاه دیده میشم و اعتماد بنفسم پایین میاد یا واقعا تاثییر داره مثلا شما دونفر که یکسان هستند دیدید که یکیشون بلندتر بنظر بیاد و ببینید هم قدن کنار  هم تعجب کنید جواب بدید واقعا مهم واسم 

آره تاثیر داره. اونی که از کمر بلنده فرق داره با اونی که پاهاش بلنده

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱

با اجازه ی اسی

بچه ها اگر عروسی یا مجلسی قراره برید و هنوز لباس نخریدید بیاید* تایپک اخرم*مدل لباس و شنیون و میکاپتون رو براتون میفرستم

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اتفاق افتاده  من از طرف بلند تر به نظر میومدم آخرش اون یک سانت بلند تر بود

دقیقا میدونم چی میگی همیشه میگم یعنی از بیرونم بقیه نظرشون همینه یا من خودم توهم زدم😂

160کوتاه محسوب میشه?من خودمم 160قدمه بنظرم خوبه برای یه دختر ولی من چون لاغرم کوچولو معلوم میشم

نه من چون اون میبینم حس میکنم کوتاههه ولی بقل همیم یکسانیم ولی راجبع خودم اون حسو ندارم