2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره😩🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست
نکنه ویروس جدیده زده به خوابمون؟😂 من چند سال پیش یه بار با کولر ماشین وسط تابستون سرماخوردم فقط هم ...

همون منم از اون میترسم که نکنه یه بیماری جدید گرفته باشیم😂😂😐تا حالا سابقه نداشت انقدر سردرد و چشم درد و خوابالو باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون منم از اون میترسم که نکنه یه بیماری جدید گرفته باشیم😂😂😐تا حالا سابقه نداشت انقدر سردرد و چشم ...

منم سر شب سرم بعضی اوقات تیر میکشید

خدا رحم کنه

باز ویروس جدید اومد من اولین نفرا گرفتم

من تا ۱۰ میخابم..ولی بعدش ببیدارم.شوهربودنی ساعت ۱۱ شب راحت میخابم البته

منم بچه دارم  صبح بیدار شه منم بیدار شدم اما بعد ظهرا میخوابم شبام که شوهرم نباشه سرمو گرم میکنم تا خوابم بگیره الانم کمی سرما خوردم دیگه بدتر

منم سر شب سرم بعضی اوقات تیر میکشید خدا رحم کنه باز ویروس جدید اومد من اولین نفرا گرفتم

دقیقا من همیشه سرما میخورم، یمدت هر روز قرص جوشان ویتامین سی میخوردم خوب شده بودما ولی باز شروع شده سرما خوردنام😐😫سرماخوردگی خر است

ولی من تاحالا چشم درد و سردرد نداشتم حقیقتا نگرانم میگم یعنی چی انگاری چشام میهاد از جاش دراد