2777
2789
عنوان

خیلی داغونم😥😥😥😥

405 بازدید | 13 پست

امشب عمه شوهرم مهمونمون کرد کل عمه ها عموهاشم بودن تواین مدتم پسرعمو شوهرم زن گرفته دختره ۱۷سالشه انقد انقد انقد سیاست داره امشب ک اونجا بودیم انقد باسیاست رفتارمیکرد به همه اخراسمشون جان اضاف میکرد ب پدرشوهرم میگفت خان عمو خیلی بهش حسادت کردم مادرشوهرمم خیلی باهاش خوب بود ومیخاس حرص منو دراره بهش میگف زندگیمممم ی لیوان اب بیار

خیلی حرص خوردم پدرشوهرم مادرشوهرم باهام سرد رفتارمیکنن و هی به اون دختر اعتنا میکنن شوهرمم تمام حواسش بهش بود حتی اومدیم خونه گفت دیدی چقد باسیاست بود چه همه رو بخودش جذب کرد چقد دانا بود خودش پامیشد سرپایی میکرد میوه میاورد اینکارمیکرد فلان میکرد من زورم برد گفتم خب توام ازاین زنامیخاسی میرفتی میگرفتی

من نمیخام مسخره کنم ولی دختره ازهمه لحاظ ازمن پایینتره 

اما انقد دوربرش میچرخن عموی شوهرم نامزدی گرفت براش عقد تولد عیدی براش بردن اونوقت هیچکدوم اینا پدرشوهرم اینا واس من نکردن خیلی غصه خوردمممم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنش که خیلی کمه.... غیر از حمالی و خود چس کردن کاری نکرده که؟ اینا رو میگی سیاست؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

خودت چند سالته؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

سیاست فقط سیاست شکوه السلطنه😍

مادرشوهر شما بهش میگفت زندگیم؟

اره مادرشوهرم اینا خیلی اذیتم کردن تایاددارم اذیتم کردن باهام لج بود شوهرم پرمیکرد ب جونم 

منم خیلی تحمل کردم یبار دگ رفتم و بچمم گذاشتم واس مادرشوهرم... شوهرم بهد ۷ماه ادب شد برگشت خونمون جداکرد و  مستقل شدیم

الانم بعد ۷ماه ک طلاق طلاق بازیمون بود روز پدر رفتم خونشون اشتی کردیم ولی خیلی سردن رفتارشون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
سیاست فقط سیاست شکوه السلطنه😍

این سیاست چیه اخههههه،،،، 

بخدا ای یذره بچه چنان همرو جذب خودش کرده بود حتی شوهرمم میگفت دیدی چکاررر میکرد یادبگیر

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
سنش که خیلی کمه.... غیر از حمالی و خود چس کردن کاری نکرده که؟ اینا رو میگی سیاست؟ 

اعصابم خراب دوس دارم بشینم گریه کنم حسادت نیستا زورم میاد ک چرا رفتم باخانواده شوهرم اشتی کنم این صحنه هاروببینم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
این سیاست چیه اخههههه،،،،  بخدا ای یذره بچه چنان همرو جذب خودش کرده بود حتی شوهرمم میگفت دی ...

میدونی سیاست یه چیز ذاتی هست باید از اول توی وجودت باشه... ماها همیشه صادق و روراست بودیم و چوبشو خوردیم باید به خود بیایم.... این دنیا جای آدمای ساده نیست.... همیشه با سیاست ها برنده هستن

میدونی سیاست یه چیز ذاتی هست باید از اول توی وجودت باشه... ماها همیشه صادق و روراست بودیم و چوبشو خو ...

منو خانواده شوهرمم انقد تو روهم وایسادیم فحش بهم دادیم بعیدمیدونم دگ رابطمون مث قبل شه منم ک خاک توسرم هیچ سیاست ندارممم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منو خانواده شوهرمم انقد تو روهم وایسادیم فحش بهم دادیم بعیدمیدونم دگ رابطمون مث قبل شه منم ک خاک توس ...

میفهمم..... البته فحشم خوبیش به اینه دل آدم خنک مبشه😂😂