2777
2789
عنوان

خوبه همچین کسی؟

185 بازدید | 17 پست

بنظرتون پسری ک  مدیر کارگاه ماسه باباشه.  قبلا نامزد کرده دختره بهش خیانت کرده     جدا شدن. و باهام  تقریبا بالای ۱۰ سال اختلاف  سینی داره    یه شهر دیگه س  ولی یه استان 

تفاوت  قومیتی  و فرهنگی هم داریم 

قبلا یه بار زندان رفته   ولی کاری نکرده بود   

احساس میکنم. اعتیاد داره چون  یه پیج ترک اعتیاد  رو فالو کرده بود  

هر کی  میشنوه  مدیره کارگاه باباشه ولی ردش کردم میگه خاک توی سرت پسر به این خوبیه  !!!

آخه بخاطر پول   خودم بدبخت کنم؟!!   ۱۹سالمه 

چهرش معمولیه  قد بلند  سفید   بینی ش یکم بزرگه چشاش  و لباش  کوچیک   از ۱۰۰ به قیافه ش ۶۰ میدم ولی همه میگن خوشبحالت پول داره!!!

دوستم التماس میکنه پیج پسره رو بده😐😐😐

بنظرتون همچین کسی خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میخوام اون کساییکه میگن خاک تو سرت که همچین پسریو رد کردی چجور ادمایی هستن؟؟؟!!😳😳 

اتفاقا خوب کردی ردش کردی 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

آفرین بهت که با ۱۹ سال سن عاقل و منطقی هستی. هم تفاوت قومی و فرهنگی دارین، هم بالای ۱۰ سال اختلاف سنی، هم زندان رفته، هم مشکوک به اعتیاده و...

فقط یه مدیر چسبوندن بهش و اوووووه چی بگم من آخه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آفرین بهت که با ۱۹ سال سن عاقل و منطقی هستی. هم تفاوت قومی و فرهنگی دارین، هم بالای ۱۰ سال اختلاف سن ...

راستش ۱۸ سالمه.        دقیقاا از نظر منم اینا خیلی مهمن 

ولی انقدررر بقیه  گفتن خوشبحالت   واقعا شک کردم به خودم   ب طرز تفکر نمی دونم  چرا پیشتر دوستام فقط اینکه  اسم شوهر باشه ازدواج  کردن با بیکار  ولی من   یعنی متنفررمممم از ازدواج  توی این سن   بنظرم درس خیلی مهم تره    ولی انقدرر گفتن خوبه واقعا شک کردم به  ذهنیتم 

اگه نمی خوای یه سال دیگه همین جا تاپیک طلاق نزاری جواب منفی بده بهش

رد کردمم😂

ولی چون بقیه گفتن خیلی خوبه فلانه و..... 

خواستم بدونم  یعنی من طرز تفکرم اشتباه   ک بفکر درسمم🥲