2777
2789
عنوان

(کمک )عروس هلندی

1858 بازدید | 31 پست

من دیشب یه عروس هلندی خریدم نزدیک فگقفس میسم یا دستم که نزدیک میسه با حالت تهاجمی میخواد گاز بگیره . میترسم ازش چیکار کنم ؟ غذا هم علاوه بر دونه که همیشه تو ظرفش هست سیب رنده کردم اصلا نخورد چیکارش کنم ؟ چجوری میخوابه! تو قفس ؟؟؟🥺

اره دگ توی تخت خواب نمیخوابه

طول میکشه باهات دوست شه

چندوقتشه

بعضیاشون میوه دوست ندارن میوه هارم رنده نکن ی تک بچسبون ب قفسش خودش قاچ میزنه میخوره

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکت باشه،طبیعیه چون تازه خریدی به محیط و اطراف جدید عادت نکرده هنوز بعد یه هفته درست میشه هرروز آروم آروم نزدیک قفسش شو بعد چند دقیقه کنار قفسش بشین باهاش حرف بزن بعد بیشتر نزدیکش شو هرروز این کارو تکرار کن کم کم عادت میکنه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خواهرم سه تا داره وقتی اوردیم غریبی میکردن دوهفته صبر کن بهش غذا بده سعی نکن ب زور کاری کنی آروم آروم یواش یواش خودشون یاد میگیرن بیان بیرون برن داخل رو دستت بشینن نازشون کنی صدا کنی بیان سمتت حرف بزنن ما اولش بهشون تخمه دادیم با دست روز اول و دوم جز تخمه هوایی ک بهشون می‌دادیم چیزی نخوردن

عزیزم الان زوده باید بهش فرصت بدی باهات آشنا بشی نترسونش کم کم اعتمادشو جلب کن

بزار حداقل ۳روز هم مکانو زیر نظر بگیره هم خودتو آخه عروس هلندی پرنده کجکاویه پیشش نباشی و پرندت سالم باشه غذاشو میخوره و جاشو تاریک کن شب 

اما ی شب خواب بزار چون تاریکی مطلق میترسن

کم کم بهش محبت کن قربون صدش برو جایزه بده بهش باهات دوس میشه