mamaneyoutab مدیر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 عنوان جوش صورت | مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 53 پست سلام کیا عین من جوش صورت دارن جوش های بزرگ درد ناک میزنن من هر راهی که بگید انجام دادم اما اصلا فایده نداشته دکتر رفتم قرص راکوتان هم خوردم امابدترم شده کیا روغن درخت چای برای جوش های متورم بزرگ استفاده کردن 1401/11/22 | 01:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیییی_کوچلووو عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1474 دقیقاً ممکنه هورمونی باشه اما هیچ مشکل از نظر پریود و سیکل ماهیانه ندارم منم مثل تو هیچ مشکلی ندارم همه آزمایش هارو هم دادم خیلی ام از چیزا رو نمیخورم اما بازم جوش میزنم 🥺😢 این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
mamaneyoutab مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 یه محصول میگم کلیندامایسین این محصول واقعا جوش رو کنترل میکنه میتونی سرچ کنی طرز کارش ... ممنونم گلم
cuppycake عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1572 دقیقاً ممکنه هورمونی باشه اما هیچ مشکل از نظر پریود و سیکل ماهیانه ندارم اآزمایش هورمون و خون بده دکتر طب سنتی هم برو اگه دکتر خوب سراغ داری اونام مشکلات درونی را خیلی خوب تشخیص میدنیه بار یکیشون گفت به خاطر این جوش میزنی که کبدت گرم شده و بهم یه دارو داد خیلی بهتر شدم ایشالا که شمام بهتر شی ♡~God knows the best
پیشیییی_کوچلووو عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1474 این محلول از 12سالگی دارم استفاده میکنم اما کاملا بی تاثیر برا جوش های چرکی و بزرگ نیست جواب نمیده ا ... اره برای جوش های کوچیک خوبه اونا رو زود خشک میکنه این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
mamaneyoutab مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 منم احساس میکنم اگه قطع کنم دوباره برمیگرده اخه من قرصم میخورم دکتر به من گفت ۳۰ سالت به بعد ... منم 26سالمه از 12سالگس درگیر جوششدید متورم اما فکر کنم تا 80سالگی درمان نشم واقعا خسته شدم
saharrrrrrrre عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 272 اره من از 12سالگی دوسال یه بار راکوتان میخورم اما دریغ از ذره ای تاثیر از ۱۲سالگی راکوتان میخوری؟
صدای_خدا عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 368 منم عین چی ۲ سال جوش میزدم زیر پوستی، فعال،در قابلمه ای اخر رفتم دکتر دو هفته نشد رفت همش خداروشکر&n ... چ دکتری؟؟کجا؟ برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜 کاربر قدیمی☹️🥲
دکتر_پگول عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1874 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3832848/داستان-من-با-جوش-های-صورتم-و-تخمدان-پلی-کیستیک-با-تجربه-هایی-که-کسب-کردم راهکارهای این تاپیک رو انجام بدید+ حذف قند مصنوعی( خیلی مهمه این مورد، برای من به شدت تاثیرگذار بود)+ ورزش به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن
mamaneyoutab مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 اآزمایش هورمون و خون بده دکتر طب سنتی هم برو اگه دکتر خوب سراغ داری اونام مشکلات درونی را خیل ... دقیقاً منم میخام طب سنتی برم اصلا به طب سنتی باور نداشتم تا دیگه واقعا راه حلی برام نمونده
پیشیییی_کوچلووو عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1474 دقیقاً منم میخام طب سنتی برم اصلا به طب سنتی باور نداشتم تا دیگه واقعا راه حلی برام نمونده من طب سنتی ام رفتم کلی هزینه کردم برا من که فایده نداشت ، برای شما انشالله خوب باشه 🥺 این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
mamaneyoutab مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3832848/داستان-من-با-جوش-های-صورتم-و-تخمدان-پلی-کیستیک-با- ... ممنونم من تپلم ممکنه مال تپلیمم باشه ،😂
mamaneyoutab مدیر استارتر عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 111 من طب سنتی ام رفتم کلی هزینه کردم برا من که فایده نداشت ، برای شما انشالله خوب باشه 🥺 وای توروخدا حالا چی شما زالو درمانی هم کردید یا حجامت
پیشیییی_کوچلووو عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 1474 وای توروخدا حالا چی شما زالو درمانی هم کردید یا حجامت حجامت آره چند بار انجام دادم ، انواع عرقیجات هم خوردم ، روغن هارو هم استفاده کردم ، هیچی فایده نداشت ، فقط زالو رو تا حالا انجام ندادم این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
دکتر_پگول عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1874 ممنونم من تپلم ممکنه مال تپلیمم باشه ،😂 بخون تاپیکشون رو واقعا مفیده ، من خسته شده بودم واقعا از جوش، یکی از شانسهام این بود بعد مدتها سرچ و مطالعه اتفاقی اون تاپیک رو دیدم و به نتیجه رسیدم به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن