2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدام دکتر میرم اما بی تاثیر فقط ماه اول خوبه

منم احساس میکنم اگه قطع کنم دوباره برمیگرده اخه من قرصم میخورم 

دکتر به من گفت ۳۰ سالت به بعد دیگه خلاص میشی ازشون 💔

یه محصول میگم کلیندامایسین 

این محصول واقعا جوش رو کنترل میکنه 

میتونی سرچ کنی

طرز کارش اینه که مانع پروتیین سازی میشه بعد اگه پروتیین سازی نباشه باکتری ها از بیین میرن علت وجود جوش هم که باکتری ها هستن.

واقعا جوش رو از بیین میبره یعنی خودم استفاده کردم برای جوش های خیلی آلوده و بد که به سرعت پخش میشدن 

مارک دئودراگ کلینداواش(همون کلیندا مایسین)از این محصول خیلی راضی بودم کلا کلیندا مایسین دیگه گیر اوردی استفاده کن البته خودت هم مطالعه کن ببین با عوارض جانبی اوکی هستی یا نه!

منم دعا کن لطفا 😊😊🤗

♡~God knows the best
یه محصول میگم کلیندامایسین  این محصول واقعا جوش رو کنترل میکنه  میتونی سرچ کنی طرز کارش ...

منم از این محلول تا حالا دوبار گرفتم اما اولش تأثیر داشت الان که اصلا تاثیر نداره 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
یه چیز دیگه علت اصلی جوش از درون بدنت هست و تا مشکل رو درونی از بیین نبری حل نمیشه حتی اگه به صورت ...

دقیقاً ممکنه هورمونی باشه اما هیچ مشکل از نظر پریود و سیکل ماهیانه ندارم 

منم از این محلول تا حالا دوبار گرفتم اما اولش تأثیر داشت الان که اصلا تاثیر نداره 

این محلول از 12سالگی دارم استفاده میکنم اما کاملا بی تاثیر برا جوش های چرکی و بزرگ نیست جواب نمیده این محلول