2777
2789
عنوان

بگین بهم لطفا

204 بازدید | 21 پست

با یکی دوستم تازه اشنا شدم ینی تقریبا یه ماهه 

اما نمیدونم واقعا از کجا بفمم دوسم دارع .مثلا تو اوج خستگیاش بعد از کارش میومد جا من و همیشه هم گوشیش دست منه و مطمئنم با هیچکی نیس 

اما مثلا یه نامه ک واسش نوشتم ینی تیکه کاغذ ک در حد ۲خط بودو انداخته بود سطل اشغال بعدش ک ناراحت شدم و بهش گفتم گف ک ببخشید اما جایی نداشتم ک نگهش دارم تو جیبم ک خراب میشد تو ماشین هم ک یکسر دست بقیه س .خلاصه خیلی ناراحت شدم و واقعا هم میخاستم واسه ولنتاین براش چیزی بگیرم اما نمیدونم واقعا دوسم داره یا ن چون یه بار ب شدت ضربه خوردم و خیلی میترسم 

خیلی اخلاقاش خوبه تا نخام حتی دستمم نمیکیرع تو اوج خستگیاش کنارمه اما یه سری رفتاراش فک میکنم دوسم نداره لطفا کمکم کنین دوس ندارم ضربه بخورم:)))*

تا جایی که من دیدم پسر واسه دختر ولن میخره

شما ام اگه دوست داری یه چیزی بخر ولی اگه ایشون چیزی نداد به روی خودت نیار

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تا جایی که من دیدم پسر واسه دختر ولن میخره شما ام اگه دوست داری یه چیزی بخر ولی اگه ایشون چیزی نداد ...

خب بنظرت چون دفه اوله چی بگیرم بعدش هنوز اولین ولنتاینمونه و من با خصوصیاتش اشنا نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یه ماه ک نشون نمیده معولا اول اشنایی هر دو طرف سعی میکنن بهترینشون باشن برای هم 

زمان ذات واقعی ادما رو نشون میده..

کدوم بدتره؟ زندگی کردن مثل یک هیولا یا مردن مثل یک انسان..
تو یه ماه ک نشون نمیده معولا اول اشنایی هر دو طرف سعی میکنن بهترینشون باشن برای هم  زمان ذات و ...

خب من یه بار ب شدت ضربه خوردم با کسی ک ۳سال دوسش داشتم:))چجور میشه شناخت واقعا چجور میشه فمید گذر زمان ک همه چیو خراب میکنه

خب من یه بار ب شدت ضربه خوردم با کسی ک ۳سال دوسش داشتم:))چجور میشه شناخت واقعا چجور میشه فمید گذر زم ...

تو این مدت زمانی ک برای اشنایی میزاری فقط واسه این باشه که بهتر بشناسیش.وابسته و علاقمند بهش نشی که تهش ضربه بخوری 

خب بنظرت چون دفه اوله چی بگیرم بعدش هنوز اولین ولنتاینمونه و من با خصوصیاتش اشنا نیستم

به نطرم چیزی نخر

چون ممکنه فک کنه هولی

ولی اگه ایشون بهت چیزی بده

یعنی اون درخواست کرده نه که شما از قبل برنامه ریزی کرده باشید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب من یه بار ب شدت ضربه خوردم با کسی ک ۳سال دوسش داشتم:))چجور میشه شناخت واقعا چجور میشه فمید گذر زم ...

همه کاراشو به چشم یه همکار مهربون و دلسوز نگاه کن. فک کن واسه همه همینجوریه.نه فقط واسه شما.

بهش دل نبند تا مطمئن نشدی

تو این مدت زمانی ک برای اشنایی میزاری فقط واسه این باشه که بهتر بشناسیش.وابسته و علاقمند بهش نشی که ...

وابستگی یکمی ب وجود اومده چون زیاد دیدمش تویه این مدت ولی اونجوری ک باید دوسش ندارم و ننیدونم واقعا چیکار کنم 

به نطرم چیزی نخر چون ممکنه فک کنه هولی ولی اگه ایشون بهت چیزی بده  یعنی اون درخواست کرده نه ...

ارع درست میگی 

ولی خب اون مثلا چون خودش چن بار چیزی گرفته حتی یا واسم گل میگرفته و...برا همین گفتم شاید انتظار داشته باشه حداقل یه چیز کوچیکی بگیرم براش

وابستگی یکمی ب وجود اومده چون زیاد دیدمش تویه این مدت ولی اونجوری ک باید دوسش ندارم و ننیدونم واقعا ...

بنظرم وقتی از همین اولش به دلت ننشسته بیخیالش شو

همه کاراشو به چشم یه همکار مهربون و دلسوز نگاه کن. فک کن واسه همه همینجوریه.نه فقط واسه شما.   ...

خب هیچ وقت نمیتونم بشناسم 

با کسی ک ۳سال بودم و واقعا هم فکر میکردم انتخابم درسته تهش ضربه بدی خوردم چه برسه ب این ک هنو یه ماهه و نمیدونم چجوری بشناسمش و بفهمم خوبه بعضی کاراشو نمیتونم درک کنم ولی بعضی کاراش واقعا تحت تاثیر قرار میده ادمو

میدونی احساس میکنم چون اون کسی ک میخاستمشو از یاد ببرم با اینم ینی فقط یه وابستکی سادس ن دوس داشتن

درسته اخلاقاش خوبه اما میترسم از ادامه دادن و ضربه خوردن

میدونی احساس میکنم چون اون کسی ک میخاستمشو از یاد ببرم با اینم ینی فقط یه وابستکی سادس ن دوس داشتن ...

اگ واقعا حسی داشته باشی اینجوری دودل نمیشی بین ادامه دادن و ندادن..فقط بخاطر تنها بودنته ک میخای باشه یجورایی

امروز مثلا با اینکه من حتی نمیدونستم یه ماه گذشته خودش اومد گف ماهگردمون مبارک 

دوس دارع موقع بحث و دعوا رابطه رو حفظ کنه همش میخاد بحثو ادامه ندیم 

اما من خیلی میترسم