2777
2789
عنوان

سکسکه

475 بازدید | 32 پست

الان بیس دیقه س دارم سکسکه میکنم و برطرف نمیشه...اب یسر خوردم نفسمم حبس کردم....ای خدا دیگه چه کنم؟؟؟؟؟راه حل بدین که برطرف بشه

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بگیر بخواب درست می شه یا دولا شو کمی نفست و حبس کن

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عنوان تاپیکتو بد فهمیدم ببخش منو😂

باشه بخشیدمت راه حل بگو

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
یه نفر یادت کرد اسم بگو تا قطع بشه

خدا ازش نگذره کی بوده نصف شبی

بگیر بخواب درست می شه یا دولا شو کمی نفست و حبس کن

ای بابا نفسمو حبس کردم حالا باید دولام بشم:/

یکی بترسوندتون,برطرف میشه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یکی بترسوندتون,برطرف میشه

هیشکی نی پیشم:/شوهرم سرکاره

چند تا اسم ک بهشون شک داری رو بگو اگه قطع شد بهم بگوو

:/قطع نشد

ای بابا نفسمو حبس کردم حالا باید دولام بشم:/

وقتی دولا می شی چند دقیقه بعدش درست می سه

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

به یه چیز ترسناک فکر کنید ,درست میشه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

وقتی دولا می شی چند دقیقه بعدش درست می سه

واسا امتحان کنم

به یه چیز ترسناک فکر کنید ,درست میشه

ن تو رو‌خدا شبی تنهام ترسیده میشم خاب نمیرم

ی راه خوب بگو