2789
عنوان

جو بد مدارس

4278 بازدید | 65 پست

سلام. من یک دانش آموزم دوره اول .....چند سالی هست کاربر خاموشم 😂😂 و خب بعضی وقت ها یک تاپیک هایی دیدم که خانوم ها میگفتن میفرستم غیر انتفاعی چون مدارس دیگه خیلی بی تربیت میشه بچه ها و از اینجور حرف ها ...‌ 

خواستم بگم من میرم مدرسه خاص تو کلاسمون هم از غیر انتفاعی زیاد داریم هم از دولتی و الان دارم به وضوح می بینم هیچچچ ربطی به مدرسه نداره و تنها به خود فرد ربط داره .... بعضا حتی غیر انتفاعی ها بدتر هم هستن ! فرقی نداره شما دانش اموز رو کجا بفرستی ، تو مدرسه ما با اینکه مثلا خاص هم هست دانش آموزان دائما کراش می زنن رو این و اون و این کاملا نرماله ، به حدی که میان از هم میپرسن کراش تو کیه ؟ همین چند وقت پیشن دیده بودن که دوتا دختر با هم رفتن تو دستشویی ...... 

فحش های ناشایست هم که کلا تو صحبت های عادی هستش دیگه .....

من به شدتتتت مخالفم دبیرستان من تیزهوشان بود همه بچه ها فوق العاده درسخون مودب، انقد کادر مدرسه و دبیرا بهمون اعتماد داشتنید گوشی میبردیم راحت سرکلاس . چهارتا دبیر مرد داشتیم بچه ها فوق العاده باجنبه و همه هم رشته ها و دانشگاهای خوب آوردیم ولی یادمه دوره اولم حتی بااینکه نمونه دولتی. بود ولی رفتار دانش آموزها زشت 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

من برام مهمه که تعداد بچه ها تو مدرسه کم باشه و کادر مدرسه روی اخلاق و روحیات تک تک بچه ها اشراف داشته باشن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چند سال پیش؟  آخه الان منم تیزهوشانم =/

همین پارسال😂

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
چقدر جالب ما کلا برعکس شماییم .....

عجیبه، فکر میکردم همه سمپادیا اینجوری باشن

اخلاق واقعا دست مدیر مدرسه نیست آخه .....

منظورم اینه که مدیر همه دانش آموزا رو بشناسه از نظرروحیات و اخلاق

تنبیه و تشویق بچه من با همکلاسیش فرق میکنه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

واقعا جای نگرانیه. قبلاً مدرسه می‌رفتیم ذوق میکردیم، محل آموزش و بازی با دوستامون و رشد و تربیت اجتماعی بود. حالا مدرسه ها شدن ، مراکز فساد و فحشا. بچه هامون را چیکار کنیم خدایا خودت کمک کن. فائزه ی عزیز خداراشکر که شما مثل اونا ، آلوده ی این مباحث نشدی. آدمایی که فکر شون را سطح بالاتری پرواز میدن بسیار بسیار موفق تر میشن در آینده. 

منظورم اینه که مدیر همه دانش آموزا رو بشناسه از نظرروحیات و اخلاق تنبیه و تشویق بچه من با همکلاس ...

اینم دلیل خوبیه 

دارم میگم اگر صرفا دلیل تون  برای اینکه بفرستین غیر انتفاعی تربیت بچه اس سخت در اشتباهید 

واقعا جای نگرانیه. قبلاً مدرسه می‌رفتیم ذوق میکردیم، محل آموزش و بازی با دوستامون و رشد و تربیت اجتم ...

مدارس واقعا در وضعیت بدی قرار دارن و از دست هیچ کسی هم کاری بر نمیاد ...

مدارس واقعا در وضعیت بدی قرار دارن و از دست هیچ کسی هم کاری بر نمیاد ...

آخه مشکل پدر مادرهان. وقتی پدری از اینکه بچه ی دوازده سالش شب را با دوست پسرش میگذرونه، تنبیه نمیکنه و مادرش پاچه ی مدیر مدرسه را میگیره که دختر خودمه به خودم مربوطه که شب نیومده ، شما دخالت نکن. فکر میکنی وضعیت بهتر میشه؟ پدر مادرها ول کردن بچه ها را. کاری به سیاست ندارم که حالا بعضیا بیان گیر بدن، اما وقتی مادری شعار زن زندگی آزادی میده و با چشمای خودم دیدم که  با وضعیت افتضاح و آرایش غلیظ و بدون روسری اومده بیرون و دست دختر کوچولوش را هم گرفته، دقیقا پشت سرش بودم از اول خیابون تا ته خیابون مردها نگاهش میکردن و اندامش را تحلیل میکردن که چقدر باسنش بزرگه ، چقدر دافه، و هزار تا چیز دیگه.  بعضیا هم زیر لب، حرفهای زشت سه نقطه میگفتن، شوهر این زن غیرت نداره که دارن در مورد اندام مخفی زنش ، هرهر میکنن. بخدا تو تایلند هم مردها رو زناشون غیرت دارن اینجا که ایرانه نه. این مادر خودش و بچه اش را به حراج مردهای هیز گذاشته، تو مدرسه هم رو بقیه بچه ها تاثیر میذارن.