2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

سبد آرزوهایم را برایتان با شادی، حس خوب و یک دنیا انرژی مثبت پر می کنم الهی هر روزتان بهتر از دیروز و پر از معجزه های زیبای خداوندی باشد😍

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه نوزدهم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۱۲۰ الی ۱۲۶

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷 سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی و عزیزانتان😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
دوست عزیزم ممنون از این پست مفیدت من خوندم ان شالله حاجت روا بشیم

دوست خوبم سلام سپاس از حضورتون😍 سپاس از دعای قشنگتون🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 بهترین ها رو برای شما آرزومندم التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوبم سلام سپاس از حضورتون😍 سپاس از دعای قشنگتون🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 ب ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما 

رویاهایم را به تصویرمیکشم فارغ از تلخی های روزگار...من یک نقاشم

چه خوب هست اگر کسی با وساطتت ما به لطف خدا به شفاعت برسه و کمکی بهش بشه قابل توجه اون بالایی ها که خست دارن رو ضعفا دستگیری کنن یه جا سفارش کنن دست طرف گرفته شه خدا لعنتشون کنه 

راستی دوستان همراه شب های بیداری امروز یک هدیه هم داشتیم در لینک زیر دعا برای عاقبت بخیری فرزندانمون دوست داشتید در لینک زیر ارسال شده است 🌹 التماس دعا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10328315/هدیه-امروز-دعایی-زیبا-برای-عاقبت-بخیری-فرزندان

میگم سجده داره؟

سلام دوست عزیزم🌸 سپاس از حضورتون😍 نخیر ندارد.

سوره هایی که سجده واجب دارند:

هرگاه انسان به این آیات گوش فرا دهد، بر او واجب است که سجده کند و خواندن آنها بر فرد جنب و حائض حرام است.

این آیه ها عبارتند از :

سوره نجم آیه ۶۲- 

سوره علق آیه ۱۹- 

سوره سجده آیه ۱۵- 

سوره فصلت آیه ۳۷

سوره هایی که سجده مستحب دارند:

آیه آخر سوره اعراف-

آیه ۴۸ سوره نحل-

آیه ۱۵ سوره رعد-

آیه ۱۰۷ سوره اسرا-

آیه ۵۸ سوره مریم- 

آیه ۱۸ سوره حج- 

آیه ۷۷ سوره حج-

آیه ۲۵ سوره نمل-

آیه ۶۰ سوره فرقان-

آیه ۲۴ سوره ص-

آیه ۲۱ سوره انشقاق

احکام سجده واجب: - سوره های سجده دار را نباید در نماز خواند و موجب بطلان نماز می شود.- اگر انسان به آیات مذکور گوش فرا دهد واجب است که سجده کند و اگر تنها آنها را بشنود (به گوش او برسد بدون این که قصد شنیدن داشته باشد) اگر چه سجده واجب نیست ولی احتیاط آن است باز سجده کند.- سجده در هنگام شنیدن این آیات واجب فوری است و نباید تأخیر بیفتد و اگر احیانا تأخیر افتاد در اولین فرصت باید آن را بجا آورد.

ممنون ازتون خواهر خوبم التماس دعا 

سلام دوست خوبم🌸 حضور شما باعث افتخار ماست 😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 بهترین ها رو برای شما آرزومندم

خوندم عزیزم . التماس دعا . حاجت روایی همه عزیزان و من ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸

دوست عزیزم سلام🌸 سپاس از عزیزانی همچون شما که حضورتان موجب دلگرمی ماست😍 ان شاءالله💟 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 التماس دعا

دوست عزیزم سلام🌸 سپاس از عزیزانی همچون شما که حضورتان موجب دلگرمی ماست😍 ان شاءالله💟 اللهم صل علی ...

سلام عزیزم . خیلی لطف دارید ممنونم.. در پناه خدا باشید . توروخدا منو خیلی دعا کنین خیلی ب دعا محتاجم. حاجت مهمی دارم تو زندگیم . انشالله بهش برسم .آمین یا رب العالمین. ،🙏🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🎉🎉🎉😌😌😌😌

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
 سلام عزیزم . خیلی لطف دارید ممنونم.. در پناه خدا باشید . توروخدا منو خیلی دعا کنین خیلی ب دعا ...

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ان شاءالله بهترین ها برای شما و همه عزیزان همراه به خاطر این ماه های عزیز رقم بخورد🌸