pluton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 794 عنوان ورودی بهمن کمککککک😵 121 بازدید | 16 پست سلام بچه ها من مهرماه رفتم ثبت نام کردم ولی ورودی بهمن شدم ترم مرخصی برام رد کردنالان هرچی سایت رو نگاه میکنم انتخاب واحد برام نشده و میزنه غیر مجاز چه گلی به سرم بگیرم حالا 1401/11/21 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دخی_ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 3341 زنگ بزن دانشگاه یا حضوری برو ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن میتونم بپرسم چه رشته ای؟ یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14709 اگر با گوشی میری تو سایت اینبار با سیستمت برو یا برو کافی نت اگر جواب نداد فردا برو دانشگاه همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
مائده_میباشم عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4228 زنگ بزن اموزش اگر ازاد هستی فکر کنم موقع حذف و اضافه تموم شد باز از خودشون بپرسی بهتر راهنمایی میکنن
pluton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 794 زنگ بزن دانشگاه یا حضوری برو ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن میتونم بپرسم چه ر ... واسه من نکردن خودمم میزنه غیر مجاز ۲۳م هم شروع ترم بهمنهمهندسی صنایع
pluton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 794 مطمئنی انتخاب واحدم امروزه ؟؟ اگر با گوشی میری تو سایت اینبار با سیستمت برو یا برو کافی نت بازم اگ ... انتخاب واحد که تموم شد ولی من ترم اولم برام انتخاب واحد نکردن میزنه غیر مجاز
1asal1 عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 1666 واسه من نکردن خودمم میزنه غیر مجاز ۲۳م هم شروع ترم بهمنه مهندسی صنایع منم این جوری بودم بهم گفتن خودت باید انتخاب واحد بکنی درسته ترم یکه ولی خودم کردم باید اسم نماینده ای چیزی میگرفتی حالام عیب نداره برو بهشون بگو میتونن برات درستش کنن
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14709 انتخاب واحد که تموم شد ولی من ترم اولم برام انتخاب واحد نکردن میزنه غیر مجاز فردا برو دانشگاه برات درست میکنن خودشون هم برات انتخاب واحد میکنن همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
pluton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 794 منم این جوری بودم بهم گفتن خودت باید انتخاب واحد بکنی درسته ترم یکه ولی خودم کردم باید اسم نماینده ا ... حالا که مهلتش تموم شده چی؟ بعد دوباره شهریه میگیرن؟ چون من مهر دادموای خیلی استرس گرفتم
1asal1 عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 1666 حالا که مهلتش تموم شده چی؟ بعد دوباره شهریه میگیرن؟ چون من مهر دادم وای خیلی استرس گرفتم نه بابا دوباره شهریه نمیگیرن ولی خب برو بهشون بگو ترم اول بودم نمیدونستمو اینا کلن کوتاه نیا بگو هر جور شده ادم کنین اگه بخوان میتونن
pluton مدیر استارتر عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 794 نه بابا دوباره شهریه نمیگیرن ولی خب برو بهشون بگو ترم اول بودم نمیدونستمو اینا کلن کوتاه نیا بگو هر ... اذیت میکنن یعنی؟ مهر برام انتخاب واحد کردن بعد نمیدونم خوابنما شدن چیشد ۱۰۰ نفر رو بهمن کردن همه رو هم زدن مرخصی