2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پری با جن فرق داره؟

والا خیلیا میگن پری ها زیبان ولی بداخلاق وموذی هستن 

جن زشت و وحشتناکن  بعضیا کافر که مردم رو اذیت می کنن و بعضیا مسلمان مسلمانان کاری به انسان ها ندارن و از یه طایفه هستن و جز اقلیت

اما کافرا هر کدوم از یه طایفه طایفه های زیادی دارن 

والا خیلیا میگن پری ها زیبان ولی بداخلاق وموذی هستن  جن زشت و وحشتناکن  بعضیا کافر که مرد ...

یا خدا پس هر دو خطر ناکن 

اینکه زیبا رویان اخلاق ندارن درسته در مورد پری ها.

ممنونم بابت اطلاعت قشنگم

یا خدا پس هر دو خطر ناکن  اینکه زیبا رویان اخلاق ندارن درسته در مورد پری ها. ممنونم بابت اطلا ...

پری رو نمی دونم بیشتر پری ها رو جنبه تبلیغ برای داستان ها و فیلم ها یعنی تخیلیه واقعی نیس اما جن حتما همین طور چون در قران اومدن  راستی در قران هم گفتن که پری ها فقط در بهشت هستن یعنی در واقع روی زمین ما نیس

چه جالب  شاید فرشته بوده

نمیدونم ولی باورت میشه من حتی عاشقشم شده بودم یه مدت که نیومد خوابم افسردگی گرفتم هنوزم دارم اما صداش عس شایدم همونه

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
نمیدونم ولی باورت میشه من حتی عاشقشم شده بودم یه مدت که نیومد خوابم افسردگی گرفتم هنوزم دارم اما صدا ...

آخی 😍😍😍 چه لطیف 

خب ازش بخواه دوباره بیاد تو خوابت

نمیاد؟ 

حافظ نهاد نیک تو کامت برآورد ...
چشم عزیزم آخر شب اگه تعطیل نشد میام 

چشمتون بی بلا گلم 

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم