2777
2789

چن شب پیش منم یه خواب دیدم

همش وجود یه نفرو حس میکردیم منو دوستام 

تا من یه دختر خوشتیپو خوشگل که خیلی سال پیش همکلاسیم بودو خیلی یهویی تو حموم دیدم تعجب کردم که این نبود یهو از کجا اومد یهو دیدم پاهاش سم داره اونم سفیدو خوشگل بود هی ایت الکرسی میخوندم که بره یهو اومد سمتم لپامو چن تا گاز ریز گرفت گفت من کلی از تو خوشم‌میاد همه چیت واسم جذابه همیشم باهاتم ولتم نمیکنم😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و فقط معاون تو مدرسه بود که پیره حدود ۵۶ سالشه ما کلاسمون طبقه ی  دومی بود  کلا مدرسه ما دو طبقه هستش 

خواهرم میگفت من همیشه امتحاناتم  بخصوص ریاضی ۲۰ میگرفتم  چونکه خانم ما  سوالای امتحان  مستمر نوبت دوم  و مهم رو میزاشت خواهرم فقط یه برگه میبرد کلا خانم احساس نمیکنه که برگه ها ناقصا   و چونکه خواهرم نماینده و خیلی بش اعتماد داره اونم از اعتمادش سو استفاده میکنه  ولی کلید این کمد دست خواهرم نبود دست همیار کلایشون که نیومد اون روز ......

🍍 آناناس برات اریدم بخور جون بگیری تعریف کنی

نوموخوام دیگه چیزی نیس؟؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
🍍 آناناس برات اریدم بخور جون بگیری تعریف کنی

من چیزی زیاد دارم ولی باید برم شام درست کنم   

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
جووون اره خوبه    

خوشحالم دوس داشتی😂❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من چیزی زیاد دارم ولی باید برم شام درست کنم    

برو شام درس کن بعد بیا تعربف کن عزیزم 

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
چی شد که دیگه نیومد به خوابت؟ 

نمیدونم چرا دیگه نیومد اما ازیه چیزی میخوام خبر بگیرم یاا اتفاقی که قراره بیوفته فقط صداش میاد که نمیدونم همونه یان

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
خوشحالم دوس داشتی😂❤

هرچی از تو برسه نیکوس. نه جدی شام درست کنم اخر شب اگه تعطیل نشد میام

برو شام درس کن بعد بیا تعربف کن عزیزم 

چشم عزیزم آخر شب اگه تعطیل نشد میام 

خواهرم میگفت چونکه هوا خیلی گرم بود کلاس بغلی رفتیم   خواهر  میگه به دوستام گفتم من رفتم دستشویی ...

خواهرم میگه من در اصل نرفتم دستشویی  رفتم کلاسمون تا از کمد معلمون برگهای امتحان بردارم 

رفتم هی کمد رو کشیدم کشیدم باز نشد زور زدم شکستم  برگه هارو بردم و همینجوری رهاش کرد و رفت   میگه  که بچه ها شک نکنن  بشون گفتم   بچه ها بریم کلاسمون  بهتره اینجا خیلی گرمه  ولی تو کلاسمون کولرش سردتره....