2777
2789
عنوان

قد دنیا دلم گرفته

271 بازدید | 7 پست

چقدر من خوبی کنم

درک کنم 

دلم بسوزه 

ولی هیچکس منو درک نکنه و فقط اعصابم خورد بشه

چرا دنیا اینطوری شده که ترجیحم شده با هیچکس رفت و آمد نکنم تا حاشیه و اعصاب خوردی نداشته باشم

دلم برای مامانم تنگ شده ولی چون یه حرفی بهم زد خودم بهش گفتم باهات حرف نمیزنم اونم عین خیالش انگار نه من دخترشم و کارایی که کردم که البته وظیفه بود

من هر وقت میخواستیم برم تفریح یا جایی اکثرا به مامانم اینا میگفتیم و پیشنهاد شوهرم با خودمون میبردیم روستا 

خیلی هم راضی و خوشحال (تفریحات خانوادگی )

از وقتی که رفتم خونه خودم چند وقتی تایم کاری شوهرم طوری شد که وقت نمیکردم بریم بیرون 

مامانم اینا میدونن من بدون شوهرم جایی نمیرم ولی یه تعارف جدی میشد خو من که ناراحت نمی‌شدم خدا شاهده 

ولی مامانم از من توقع کرده حتی از مجردی 

امروز زنگ زدم حالش رو پرسیدم گفتم میخوایم بریم روستا ولی در حد یکساعت اینا چون علی شوهرم کار داره گفتم میخواین بیاین گفت نه اینا و حرف زدیم روز قبلش هم بیرون بودن 

ما رفتیم روستا بعد نیستم ساعت به شوهرم زنگ زدن گفتن دو سه ساعت کارش به تاخیر افتاد دیگه ما هم یه سر رفتیم پیش خانواده شوهرم که منزل اونجا جمع شده بودن

بعد دو سه ساعت زنگ زدم مامانم گفت کجایی بهش گفتم 

گفت ترسیدی با باهات بیایم قلبم شکست واقعا 

نتونستم حرف بزنم قطع کردم تو یه موقعیت که شد

زنگ زدم بهش که واقعا این چه فکری کردی همیشه هر موقع شده بود که می‌رفتیم خودتون رفتین من حرفی زدم بعد کف دستمون رو بو کرده بودیم که کار علی به تاخیر میفته 

دیگه باهات حرف نمیزنم و خداحافظی کردم 

تا الان بهم زنگ نزده انقد دلم تنگ شده

چون عادت اینطوری بینمون نبود و اولین بار بعد عروسیمه

حس بدی دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غصه نخور عزیزدلم دنیا تا بوده همین بوده

شوهرمم یهویی نمیدونم بیرون چش شد سردش بود 

فکرش درگیر کارش بود 

گرسنه اش بود آخراش که دیگه خودمون بودیم اومدیم خونه یکم تو فاز بود

چیز خاصی هم نگفت 

ولی چون انتظار نداشتم مامانم هم اینطور 

تو دوره ماهانه هم هستم خیلی حالم گرفت رفت نشستم گریه کردم کارای خونه هم نکردم تا الان تو تخت خوابم

درکت میکنم کشیدم خیلللیییی ی حس خیلی بدی داره ادم انگار برا خانوادش غریبست

بخدا من اصلا با بیرون رفتن اونا کاری ندارم 

ولی از این میسوزم بابا من اون موقع مجرد بودم و عقد دختر خونه پدر رعایت میکردم بهت توضیح میدادم یا جایی میخواستیم بریم باهم میرفتیم

الان من خونه خودمم مستقلم 

منم دلم قد یه دنیا گرفته ولی حتی تو تنهاییمم نمیدونم چرا فقط بغض میکنم اشکام مونده داره خفم میکنه

من هر طور شده گریه کردم چون داشتم خفه میشدم

شوهرم مرد خوبیه خداروشکر 

ولی گاهی اوقات میره تو این فاز خودمم اینطوری میشم 

بعضی وقتها میدونم خستگی و گرسنگی و فشار کاری 

ولی نمیدونم چرا هنوز درک نکردم که زندگی همیشه یه حال نیست 

چون خودم همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه یکی اینطوری میکنه واقعا حالم بد میشه 

بخدا من اصلا با بیرون رفتن اونا کاری ندارم  ولی از این میسوزم بابا من اون موقع مجرد بودم و عقد ...

ببین با اخم هاشون وا نده حتی خانواده خودت میتونن بیشتر از خانواده شوهر ازت سواری بگیرن درحد اعتدال رفتار کن 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم