2777
2789
عنوان

مخارج زندگی شما چقدره این روزها؟

490 بازدید | 24 پست

بشینید حساب کتاب کنید،،می فهمید اوضاع مخارج ممکلت 10 میلیونی شده..چند ماهه با وجود  یک زندگی نرمال، ماهی 9 تومن فقط برای یک نفر ساده زیست براام می افته

عاشق نمره 19 و 18 هستم و از 20 متنفرم،،چرا تا وقتی که 20 نشده ای با تمام وجود تلاش می کنی و زندگی جریان دارد. 20 کسل کننده هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرجی ندارم فتوسنتز میکنم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

از ٣٠ و خرده اي حقوق

اخر ماه ٧.٨.١٠ ميمونه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حقوق جفتتون؟یاخودت تنها؟

حقوق همسرم

حقوق خودم ربطي به مخارج خونه نداره

همينطوري خرج ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان با همسرم رفتیم سوپری چون خودمون سوپری داریم زیاد بر نداشتم گفتم بعدتر از مغازه بیار، چند تا تنقلات کوچیکه پفک و لواشک برداشتیم شد ۱۲۰

هنگ کردم الان هم خوردیم تموم شد   

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
فوضولی نباشه اگ دوس داری جواب بده،شغلش چیه؟

هر دو كارمند دولت هستيم

همسرم مسئول بخش ارتباطات