2777
2789
عنوان

عمل بینی

404 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خداقوت 

میگم من بینی ام مشکل انحراف بینی دارم اینو میخوام عمل کنم و بینی ام بزرگه و قوز داره نمیخوام عمل زیبایی کنم بهم گفتن میشه وقتی انحراف بینی داری یه مقدار بیشتر پول بدی و بخوای دختر برات بتراشه نه در حد عمل زیبایی ولی کوچیکتر و قشنگ میشه 

شما چیزی شنیدی یا تجربه داشتید یا کسی رو دیدید همین کار کرده و یه دکتر خوب در بیمارستان دولتی گوش و حلق و بینی در کرج و تهران سراغ دارید؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید

بهترین پزشک گوش و حلق و بینی ایران که دکتر نراقی هستن (اگه یادتون باشه تو برنامه ماه عسلم اومدن) . دیگه نیاز به تعریف نیست

منتهی ایشون اصلا الکی عمل نمیکنن. یعنی اگه واقعا مشكل داشته باشى شما رو ميپذيرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که داری دردو تحمل  میکنی یه دفعه زیبایی هم عمل کن

یعنی عمل انحراف بینی هم مثل زیبایی درد داره؟؟ 

فکر نمیکنم عملی که یه انحراف درست میکنه مقداری قوز میتراشه مثل عمل زیبایی باشه که کلا بینی میریزن و از اول میسازن

خب بخاطر ضربه هایی که میخوره دوست ندارم به هرحال عوارض داره برای مغز و چشم ، دورچشم کبود میشه و هزینه اش،  نمیخوام زیاد بابت این موضوع هزینه کنم مگر راهی دیگه نباشه

بهترین پزشک گوش و حلق و بینی ایران که دکتر نراقی هستن (اگه یادتون باشه تو برنامه ماه عسلم اومدن) . د ...

مرسی عزیزم خب میدونید کددم بیمارستان کار میکنه بزنم گوگل اطلاعاتش میاد بالا درسته؟؟ شما شماره ای چیزی نداری ازش

مرسی عزیزم خب میدونید کددم بیمارستان کار میکنه بزنم گوگل اطلاعاتش میاد بالا درسته؟؟ شما شماره ای چیز ...

تو گوگل بزنى دكتر محسن نراقى همه اطلاعاتشون ميداد .

يادمه پسر همكارم كه بازيكن فوتبال هستن تو فوتبال آسيب ديده بود از طرف باشگاه فوتبالشون بردنش پيش ايشون، اشتباه نكنم آدرس مطبش وليعصر بود

تو گوگل بزنى دكتر محسن نراقى همه اطلاعاتشون ميداد . يادمه پسر همكارم كه بازيكن فوتبال هستن تو فوتبا ...

مطب معمولا هزینه زیاد میگیرن مثلا برای چشمم گفت12میلیون ولی فارابی 6تومن هست یا نهایتا8تومن زدن گوگل در بیمارستان های بهمن و امیراعلم هم کار میکنند از بهمن که خیلی بد گفتن ولی امیراعلم گفتن خوبه مثل فارابی تخصصش چشم هست امیراعلم هم گوش و حلق و بینی هست شما اطلاعی دارید چطوره؟؟؟