2777
2789
عنوان

صبر

84 بازدید | 12 پست

یکی به من بگه کی این مشکلاتم تموم میشه خسته شدم بچه ها از بس فکر کردم از بس دعا کردم از بس خدا خدا کردم خسته شدم از بس مشکلم حل نشد خسته شدم نمیدونم زندگیم چی میشه هیچکسی رو ندارم ک حتی باهاش حرف بزنم نه مادر نه خواهری نه پدر من موندم با ی مشکل قد آسمون برام دعا کنید شاید خدا صدامو نمیشنوه برام خیای دعا کنید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه

یکی ازمون کلاهبرداری کرد ماهم واسطه شده بودیم همکارهای شوهرم خانواده من پیش این کلاهبردا سرمایه گذاری کرده بودن الان همه پولشون رو از ما میخوان منم چیزی ندارم حتی همسرم از دست همکاراش سرکار نمیره تو خرج خونه امون هم موندیم ۱۱۱ روز از این موضوع میگذره دیگه کشش ندارم هیچی  هیچی 

ممنون میشم ازتون لطف میکنید اگه بگیرید 

قدم در راهی گذاشته اید که فکر حسودان و رقیبان شما را نگران کرده است اما نگران نباشید. با توکل بر خدا و تلاش برای کسب روزی حلال در آینده نزدیک از همه آن ها پیشی خواهید گرفت.

برای موفقیت باید از علم و عقل و درایت خود استفاده کنید. انسان نیکوکاری هستید و به زودی پاداش کارهای خوب خود را دریافت خواهید کرد و سختی ها تمام می شود.

قدم در راهی گذاشته اید که فکر حسودان و رقیبان شما را نگران کرده است اما نگران نباشید. با توکل بر خدا ...

امیدوارم برام دعا کنید خواهش میکنم ب خدا هر شب آرزوی مرگ میکنم میگم کاش فردا بیدار نشم دیگه 

یکی ازمون کلاهبرداری کرد ماهم واسطه شده بودیم همکارهای شوهرم خانواده من پیش این کلاهبردا سرمایه گذار ...

طرفو نمیتونین گیر بیارین ،خب تقصیر شما چیه مگه شما مجبور کردین بقیه بیام سرمایه گزاری کنن؟ چه کاری بوده ؟

برای من میتونین حافظ بگیرین 🌹

خیر و مصلحت در این است که به معشوق یاری دهید. خود را کنترل کرده و چیزی بر کلام نیاورید که زمان مناسبی برای حرف زدن نیست، تنها چیزی که باید به آن توجه داشته باشید نجات معشوق است.

از دشمنانی که همواره در صدد صدمه زدن به شما هستند برحذر باشید. آن ها به زودی تاوان این بدطینتی خود را خواهند دید. اسرار خود را برای هرکس فاش نکنید. نذرتان را هرچه زودت