2777
2789
عنوان

محل زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 40 پست
احه شما تهرونیا به همه جا میگین شهرستان 🤣🤣حالا شهری مثلا مثل شیراز ما چی از تهران کم داره ....

خیلی چیزا😐

برای ماهایی که شهرای بزرگتر و پیشرفته تر زندگی کردیم خب سخته

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عشق ازدواج کردم 

از شهر خودم(تهران)اومدم یه شهرستان دیگه 

مثل سگ پشیمونم 

تمام زندگی و عشقم رو تحت تاثیر قرار داده 

هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم ولی این مشکل انقدر بزرگه که داره دیوونه م میکنه 

تازه من اصلاااااا وابسته به خانواده نبودم ونیستم ولی حتی گاهی دلم برای کوچه و خیابون ها تنگ میشه 

کلا زندگی کردن توی یه شهر دیگه سخته،چه از جای بزرگ به جای کوچیک و چه جای کوچیک به جای بزرگ

☆ دوستم یه سوال  من تصمیم دارم بیام شیراز کلا برای زندگی و کار  تهران خونه دا ...

کلا هیچوقت نباید کامل همه چی فروخت مهاجرت کرد.شما بیا یکسالی بمون بسنج سبک سنگین کن شاید به مزاجت خوش نیمد.بعد اقدام واسه فروش کلی کن.اره باشگاه جای خوب داره.ولی خب تبلیع کنی اینا حالا یه تخفیفیی چیزی مشتری جمع کنی.فکر کنم خوب باشخ‌

کلا هیچوقت نباید کامل همه چی فروخت مهاجرت کرد.شما بیا یکسالی بمون بسنج سبک سنگین کن شاید به مزاجت خو ...

☆ نه خستم خدایی میخوایم بکنیم بیایم بیرون

شیرازو بینهایت دوس دارم😘ممنون از راهنماییت عزیزم

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
کجای تهران هم مهمه.اگر فرشته زعفرانیه باشبن اره نه کسب که شوش نازی اباده🤣🤣🤣🤣

عزیز من مسخره کردن نداره

هر منطقه شغل خاص خودشو داره

همون سوش و نازی اباد ک میخندین بازاریا هستن

عزیز من مسخره کردن نداره هر منطقه شغل خاص خودشو داره همون سوش و نازی اباد ک میخندین بازاریا هستن

طوری اخه که تو گفتی شهرای بزرگتر و پیشرفته تر گفتم پیشرفت نازی اباد و شوش با سیراز مقابسه میکنی اره ار فرشته تهران باشی یه حرفیه

طوری اخه که تو گفتی شهرای بزرگتر و پیشرفته تر گفتم پیشرفت نازی اباد و شوش با سیراز مقابسه میکنی اره ...

هیچکدوم این مناطق نیستم گلم

من کرجم

اما همون نازی ابادم خداتومن شده قیمت خونه ها و همه چی داره

من تهرانی نیستم ولی دلیل اینهمه جبهه گیری رو متوجه نمیشم

هیچکدوم این مناطق نیستم گلم من کرجم اما همون نازی ابادم خداتومن شده قیمت خونه ها و همه چی داره من ...

کرجم شهرستان تازه شده مر گر استان  هست درصورتی شیراز شهر بزرگ هست همیشه مرکز استان بوده.

هیچکدوم این مناطق نیستم گلم من کرجم اما همون نازی ابادم خداتومن شده قیمت خونه ها و همه چی داره من ...

خب گفتم شیراز اصفهان تبریز چیزی کمتر از تهران نداره گفتی وای ما که تو شهرهای بزرگ بودیم نمتونیم بریم جای دیگه درصورتی که حالا فهمیدم کرج بوده کرج قبلا جز دهات تهران بوده

خب گفتم شیراز اصفهان تبریز چیزی کمتر از تهران نداره گفتی وای ما که تو شهرهای بزرگ بودیم نمتونیم بریم ...

دوست عزیز شیراز شما قاره جداست

باشه؟

همیشه تهران و جاهای پیشرفته تر رو مسخره کردین بجای این فکر پیشرفت شهر خودتون باشید