2777
2789
عنوان

جای زخم

391 بازدید | 22 پست

سلام به همه 

بچه ها من رو صورتم یه جای زخم هست که اعصابمو خراب کرده نمیدونم چی کار کنم تا از بین بره مال چند سال پیشه.

بچه ها تو رو خدا اگه تجربه داشتین یا خودتون یا اطرافیانتون بهم بگید به خدا دارم دیوونه میشم همش به خاطر این زخم افسرده شدم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من دنبال همه کرما همه دکتر رفتم ولی فقط یه کرم دست ساز دکتر برام نوشت داروخونه برام درست کرد .اونو خیلی کم زدم..بعد یک سال شروع کردم زدمش موقعه مصرف بدتر و قرمز تر شده بود ولی بعد که با ناامیدی تمام قطعش کردم و کرم ضدافتاب میزدم.یهو دیدم از بین رفته.

خدایا شکرت❣

من رفته بودم دکتر گفتم فقط برام لیزرش کن.گفت نه لیزر نکن گفتم نمیخوام دیگه کرم بزنم گفت کرم و بزن صورتت حیفه.گفتم انقد کرم زدم دیگه نمیخوام...خدا خیرش بده.دکتره یه خانوم خیلی مهربونی بود دمش گرم.دکتر با سابقه تر رفتم یه چیزی برام تزریق کرد ولی نرفت 

خدایا شکرت❣
اسم کرم رو یادته ؟ 

عزیزم کرمم قوطی پُر بود.ولی فقط یه کم سطحی روشو استفاده کرده بودم.

چون گفت خیلی کم فقط انگشتتو چرب کن بزن روش...صبح ها هم ضد افتاب میزدم روش.

من کرمم پر بود انداختمش....

فقط یه لایه روش نیازم شده بود.سه ماه زدم.من همون موقعه عکس گرفته بودم ازش.من برات عکسشو میفرستم ولی نمیدونم واسه توام خوب هست یا نه.شاید به پوست من ساخته باشه..

حالا اگه میخوایی عکسشو میزارم تو برو پرس و جو کن...

چن وقته اون زخمو داری؟

چیا بهش زدی؟

اگه خیلی چیزا امتحان کردی اینم امتحان کن.شاید اثر داشته باشه

خدایا شکرت❣
چرا؟

نمیدونم دکتر گفت شب بزن..فقط انگشتتو چرب کن و بزن منم با خودم میگفتم با یه کوچولو چرب کردن میخواد چی بشه.میگفتم اون همه کرم زدم نرفت با یه کوچولو چرب کردن میخواد چی بشه

کرمم باید تو یخچال میزاشتم...

شب میزدم صبح هم ضدافتاب.هر شب هم باید میزدم 

خدایا شکرت❣