2777
2789
عنوان

چقدبدخواهرت

650 بازدید | 35 پست

بیادبگه دای خاله پش سرت حرف میزنن یامیگن شوهرت فقیره چراشوهرپول دارشو ول کرد خلاصه خیلی حرف هاهرروز ابجیم میگه بروابرهاتوفیبروزاخه میگم نیس میگه نیست چیه اخه چرا خودتواین حال رهاکردی همشون ب رخم میکشن که شوهرت فقیر یاتوخونه هیچ نیس یازنگ میزنن میگن اونقدخونت خالی صدامون میپیچه بنظرتون ب شوهرم چی بگم لباسم نخریدم واسه زمستون میدونم اکه داشته باشه میخره ولی قرض داره چیکارکنم باشوهرم دعوا کنم ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهرته یا غریبه ؟

آخه اینا رو باید هی بکوبی تو سر طرف ؟

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

همشون همينن مخصوصا اگه كوچكتر باشه

من واسش كلى ماسك و دستگاه بخور و ازين چرت و برتا خريدم استفاده ميكنه

اونوقت داشتم كرم ميزدم ميگه من پوستم صاف شده دارى حسودى ميكنى بهم ،،،اييييييي جوش زدى😑😑😑

١٢سالشه واقعا رومخه 

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️
اره بخداافسردکردن منو

توجه نکن اصلا جوابشونو نده 

یکی نیست بگه ب رخ نکش داراییتو  همیشه ک ب ضرر ما نیست  اونوقته ک دیگ نمیتونه  تو چشات نگاه کنه

دلشکستن هنر نیست

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

خودش میدونه چی ب سرم اومده هی تکرارمیکنه 

کلا جواب تلفنشم نده وقتی حرفاش اذیتت میکنه عزیزم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
ممنون واسه دل گرمیت

نگاکن حق داری ناراحت باشی ولی همینکه شوهرت خسیس نیست خیلی خوبه میدونی نداره  ولی اگ داشته باشه واست خرج میکنه ینی خیلی دوست داره  بخاطر حرف اشناها اذیتش نکن

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤