اگه یه دختر با یه پسری دوست باشن و پسره قصد جدی داشته باشه و وضع مالی و ظاهرشم خوب بوده باشه از نظر اخلاقی هم خوب و مهربون باشه ولی از یه طرف مشغله زیادی داشته باشه و نتونه بیشتر از دو سه ساعت تو روز وقت بزاره حتی بعد از ازدواج و فاصله سنیشونم ده سال باشه دختره ۲۰ و پسره ۳۰...به نظرتون دختره اشتباه کرده با پسره ارتباطشو تموم کرده؟میشه نظراتتونو با دلیل بگین ممنون
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
والا بعضیا همینجا گفتن خیلی زیاده و اینا...خیلی سردرگمم
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بنظرم این مشکل بزرگیه که یه مرد نتونه بخشی از زمانشو کنار خونوادش بگذرونه و فرصت خیلی کمی برای تفریح داشته باشه
اختلاف سنی هم خیلی کم نبود
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
نه منظورم تایم خالیه مثلا از صبح ساعت ۶ ۷ بره سرکار تا ۱۰ ۱۱ ...البته یه روزایی هم که کلا تعطیل باشه ممکنه داشته باشه تو ماه
نه منظورم تایم خالیه مثلا از صبح ساعت ۶ ۷ بره سرکار تا ۱۰ ۱۱ ...البته یه روزایی هم که کلا تعطیل باشه ...
خب همسر منم ۸ میره ۱ تقریبا میاد ۴ میره تا ۱۲
روزای تعطیل هم خونس
اگه واقعا اخلاق و همه چی اوکی بود رد نشه بهتره
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
شغلش چیه؟ کلا روزی دو ساعت خونه ست؟ نمیشه که چنین چیزی ساعات کاریش چقدره
دو تا شغل داره مثلا از ۶ ۷ صبح تا بعد از ظهر پای یه شغل باشه از بعدازظهر تا شب مثلا ساعت ۱۰ سر یه کار دیگه
اگ تموم کرده دیگ پیگیرش نباش. این برگشت بیشترش ضرر هست تا منفعت. از گذشتنی هات بگذر دیگ
اون تموم نکرده بود من تموم کردم
بنظرم این مشکل بزرگیه که یه مرد نتونه بخشی از زمانشو کنار خونوادش بگذرونه و فرصت خیلی کمی برای تفریح ...
قبول دارم ولی وقتایی که میتونست باشه خیلی خوب بود