2777
2789
عنوان

شما باشين چيكار ميكنين؟

116 بازدید | 7 پست

نامزدم هر وقت برادرم اينا ميان خونه پدر مادرم ، يه بهونه اي مياره كه نياد اونجا ، مشكلي هم باهاشون نداره ، برادرم اينا هم باهاش خوبن و محبت ميكنن ولي نميدونم چرا اينطوري ميكنه ، خودش ميگه اتفاق پيش مياد من پدر كشتگي ندارم باهاشون كه نيام و فلان

الان برادرم اينا اومدن ، اين گفت سرما خوردم ميرم خونه خودمون يه وقت مريض نشن ، رفتم خونشون ميبينم سالمه دراز كشيده رو تخت نه ابريزش داره نه هيچ علائمي ميگم چرا علائم نداري ، ميگه بدن درد دارم

نميدونم بازم داره دروغ ميگه كه نياد يا واقعا مريضه ، چيكار كنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خجالت میکشه جلوی برادر هات یا یه نوع به احترامی میدونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
حتما هنوز باهاشون کامل راحت نشده  و معذبه نمی‌دونم واقعا

اره خجالت ميكشه ازشون ولي وقتي از شهره ديگه ميان از شب قبلش يه بهونه پيدا ميكنه نياد بعد تا به زور نيارمش نمياد

شاید از خانم برادرت چیزی دیده

نه با هر دو تا برادرام و هر دو تا زن داداشام خيلي خوبه ، خيلي خانومن ، با همشون خوبه ميگه خيلي محبت ميكنن خانوادت

ولي نميدونم چرا اينطوري ميكنه