2777
2789
عنوان

تایپک استادم...

249 بازدید | 16 پست

بابا من خودم تو شک هستم از اینکه بچه چهارمش رو بدنیا اورده بعد یه بچه ی دیگه هم میخوان که بشه ۵ تا 

سوالم اینکه چحور وقت داره اخه؟

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و خدا سر را افرید تا در گردن ما باشد ن در زندگی دیگران

حکیمی را گفتند آش پخش میکنند گفت بمن چه

گفتن ب خونه شمام دادن

گفت خب بتوچه

اوک؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

احتمالا از این استادای پارتی دار و بی کیفیته.هی مرخصی میگیره مفت مفت. 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

برنامه ریزی و اینکه وقتی همسر همراه باشه بدون شک میشه دوست منم استاد دانشگاه دکتری خونده وخیلی چیزای دیگه توی تی وی هم آمده دوتابچه قد ونیم قد باهم توفکر سومیه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
از خودش میپرسیدی خب بعضیا برنامه ریزی میکنن بعضیا با یه بچه هم ب هیچ کاری نمیرسن

همون گفت برنامه ریزی 😐

از طرفی ک هم معلمین هم مشاور مدرسه نظر نمیدم چون خودتون حس کنین ی دانش اموز ازتون اینو میپرسه😐

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
احتمالا از این استادای پارتی دار و بی کیفیته.هی مرخصی میگیره مفت مفت. 

قبلا که خوب بود 

ولی الان میگه به مشکل بر خوددم پنجشنبه ها نمیتونم کلاس بزارم میره بر شنبه😐💔

اخه مجبوری😑

از طرفی ک هم معلمین هم مشاور مدرسه نظر نمیدم چون خودتون حس کنین ی دانش اموز ازتون اینو میپرسه😐

چیو بپرسه؟ تو مثلا دانش اموز بپرس جواب بدم