2777
2789
عنوان

پسرخالم😭😢

431 بازدید | 18 پست

پسر خالم با مامانش دعواش میشه بعد انگاری پسرخالم در اتاقشو کوبیده بود و به هم و چندتا داد زده بود 

خالم زنگ میزنه پلیس 

پلیس میاد پایین خونشون 

خالم و پسرش میرن پایین 

پسر خالم میگن خیلی عصبی بوده اونموقع 

بعد پلیسه میخاست سوار ماشین کنه ببرش کلانتری 

پسرخالم مامور رو با ۲ تا مشت محکم میزنه میخاست فرار کنه اون‌یکی پلیسه میگیره میکنتش تو ماشین 

حالاهم بردنش😭😭😭😭

یعنی چیکارش میکنن ۱۷ سالشه 

خیلی دلم واسش میسوزه😭😭😭😢😢😢

دلت واسه همچین‌کسی نسوزه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خالت زنگ زده پلیس اومده پسرش رو برده😳

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
دلت واسه همچین‌کسی نسوزه

عزیزم توسن نوجوونیه چرابایداتفاقایسوزه وراهنماییش کرد

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خالت چرا اینجوری کرده میدونم حق داشته ناراحت بوده ولی خب..... فک نکنم کارش زیاد داشته باشن چون سنش کمه

دل‍‌م م‍‌ی‍‌خ‍‌واد ی‍ہ ب‍‌ار #ب‍‌م‍‌ی‍‌رم ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌م ک‍‌ی‍‌ا از ت‍ہ دل #دل‍‌ت‍‌ن‍‌گ‍‌م م‍‌ی‍‌ش‍‌ن:)🚶🏿‍♀️
چرا 😭 همه چیش خوبه اخلاقش درسش😢

کسی ک یه مامور ک از خودش بزرگتره رو میزنه نمیتونم اصلا تصور درستی راجع بهش داشته باشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم توسن نوجوونیه چرابایداتفاقایسوزه وراهنماییش کرد

این کارش از راهنمایی گذشته