2777
2789
عنوان

سفر در عید

121 بازدید | 11 پست

بیاید پیشنهاد بدید تو عید کجا بریم مسافرت که خوب باشه هم آب و هوایی هم اینکه خوش بگذره 

من جنوب نرفتم تاحالا کدوم شهراش قشنگ تر و دریای خوبی داره 

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣

کیش و قشم و بندرعباس هر سه خوبن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه 

چون ماه رمضونه خیلی ها نمیان ماهم با تور میریم هتل میگیریم و اتفاقا شلوغ باشه بهتره کلی آدم جدید میبینیممم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه 

خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁

خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁

نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه 

من خودم معمولا تو اردیبشهت سفر میرم ولی امسال تصمیم گرفتیم عید بریم 

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه  من خودم معمولا تو ارد ...

ما همیشه عید میریم عالیه از همه ی کشور میان و خیلی شلوغه خیلی خوش میگذره اتفاقاا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز