2777
2789
عنوان

سفر در عید

121 بازدید | 11 پست

بیاید پیشنهاد بدید تو عید کجا بریم مسافرت که خوب باشه هم آب و هوایی هم اینکه خوش بگذره 

من جنوب نرفتم تاحالا کدوم شهراش قشنگ تر و دریای خوبی داره 

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣

کیش و قشم و بندرعباس هر سه خوبن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه 

چون ماه رمضونه خیلی ها نمیان ماهم با تور میریم هتل میگیریم و اتفاقا شلوغ باشه بهتره کلی آدم جدید میبینیممم

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه 

خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁

خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁

نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه 

من خودم معمولا تو اردیبشهت سفر میرم ولی امسال تصمیم گرفتیم عید بریم 

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه  من خودم معمولا تو ارد ...

ما همیشه عید میریم عالیه از همه ی کشور میان و خیلی شلوغه خیلی خوش میگذره اتفاقاا