manam_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 703 عنوان سفر در عید 121 بازدید | 11 پست بیاید پیشنهاد بدید تو عید کجا بریم مسافرت که خوب باشه هم آب و هوایی هم اینکه خوش بگذره من جنوب نرفتم تاحالا کدوم شهراش قشنگ تر و دریای خوبی داره نازی هستم، صدام میکنن ناز❣ 1401/11/21 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 کیش و قشم و بندرعباس هر سه خوبن میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
manam_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 703 بوشهر چابهار شیراز بوشهر و چابهار رفتید شما تاحالا؟ برای اقامت مثل شمال ویلا داره ؟ نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
manam_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 703 کیش و قشم و بندرعباس هر سه خوبن تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه چون ماه رمضونه خیلی ها نمیان ماهم با تور میریم هتل میگیریم و اتفاقا شلوغ باشه بهتره کلی آدم جدید میبینیممم میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 تو عید کلا سفر رفتن زیاد خوب نیست شلوغ میشه ولی کیش و قشم دیگه فکر کنم قیامت بشه خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁 میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
manam_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 703 خب اگر نمیخوای بری چرا تاپیک میزنی خخخ😁😁😁 نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه من خودم معمولا تو اردیبشهت سفر میرم ولی امسال تصمیم گرفتیم عید بریم نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
63miss_ayli عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 5411 نه عزیزم میخام برم ولی منظورم اینه کیش و قشم تو عیدبنظرم خیلی شلوغ میشه من خودم معمولا تو ارد ... ما همیشه عید میریم عالیه از همه ی کشور میان و خیلی شلوغه خیلی خوش میگذره اتفاقاا میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل