2777
2789
عنوان

تموم شد زندگیم ..

560 بازدید | 21 پست

گفتی حواست هست ب همه چی. گفتی بدون اذنت برگی از درختی نمیفته. گفتی بد نمیخوای واسه بنده هات. چراااا. 

چرا خداا چراااا 

چرا درست نمیکنی زندگیمو

چرا خراب شد

جز یع خونواده آروم چی خواستم من ازت

جز یع دل خوش برا خونوادم چی خواستم من

تاوان چیو دارم پس میدم

کجا اشتباهی کردم و نفهمیدم ک این نتیجش شده 

این بود خداییت؟😭😭

کاش این نفس کشیدنامو میگرفتی ازم ک این روزارو نبینم ..💔

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره مبارکه طه آیه ۴۶

قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾

فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
کاش امشب شب اخر باشه هم خودم هم پسرم باهم بمیریم

و من ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
کاش امشب شب اخر باشه هم خودم هم پسرم باهم بمیریم

خدا نکنه چی شده این همه ناامیدی؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مشگلت اگه گفتنی هست بگو ...چی شده که

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...