2777
2789

خانوما من با تلفن با مادرم حرف میزدم یهو اسپیکر پدرشوهرم بهش وصل شد من حیاط بودم دیدم یه دفعه صدا نمیاد صفحه ی گوشیو نگاه کردم دیدم وصل شده بهش و صدای اون زیاد بود.دوس نداشتم کسی حرفمو بشنوه.الان می‌خوام از اونایی که اسپیکر دارن یه سوال بپرسم .وقتی گوشی به بلوتوث اسپیکر وصل میشه و تلفنی صحبت می‌کنیم صدا از دستگاه موبایل قطع میشه و از اسپیکر میاد؟؟؟یا از هردو هم گوشی و هم اسپیکر پخش میشه.میخوام بدونم آیا صدامونو شنیدن یا نه؟؟؟؟وقتی به اسپیکر وصل میشه صدا از گوشی قطع میشه فقط از اسپیکر میاد یا از هر دوتاش میاد؟؟؟؟

واسه ما تا الان هرچی داشتیم از اسپیکر پخش نشده

وصل هستی ولی صدای تماست پخش نمیشه

البته یدونه کوچک و یدونه یک متری داریم هردو همین مدلی اند

عکسشو میزاری؟

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اسپیکر صدا میاد🙂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مال من طوریه که وقتی گوشیم زنگ میخوره تماس وصل میشه ،،، صدا از گوشی میاد از اسپیکر نمیاد

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
فقط از اسپیکر صدا میاد.صدای گوشی قطع میشه گلم

یعمی کاملا میشه متوجه شد که قطع میشه صدا؟؟؟صدای منم بیرون پخش میشه یا. دیگه صدای من این طرف تلفن حرف میزنم پخش نمیشه فقط صدای مامانم پخش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مال من طوریه که وقتی گوشیم زنگ میخوره تماس وصل میشه ،،، صدا از گوشی میاد از اسپیکر نمیاد

ااسپیکر من از جدیداس

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺